Creps de verduretes i Gambes


PEL  FARCIT  utilitzem
  • 2 pastanagues
  • 1 carbassó
  • 8 gambes
  • 3 grapats de x.ampinyons laminats
  • oli i sal


Quan tenim l'oli calent afegim les gambes i les daurem lleument, fins que canvi el color de la pell i retirem. Al mateix oli, afegim la pastanaga i el carbassó que previament haurem tallat a lamines amb l'ajut d'una mandolina. Als 2-3 minuts afegim els xampinyons laminats i deixem coure fins que ja no quedi l'aigua que deixa anar el xampinyo.
I finalment afegim les gambes que haurem pelat i tallat en 3 parts, i salem. Deixem un minut més i llestos.
Amb aquets ingredients, jo vaig farcir 4 creps.


PER LA CREP  utilitzem

  • 2 ous
  • 100gr de farina
  • 250 ml de llet
  • 1/2 cullereta de sal
  • 30 ml d'aigua
  • 10 gr de mantega




Per preparar les creps, triturem tots els ingredients amb la batedora. I ho deixem reposar a la nevera 2 hores abans d'utilitzar-la. Així la massa quedarà més elastica i no es trenca tant facilment al coure-la..
Escalfem una paella antiadherent, la untem amb oli i hi aboquem un cullerot de la massa. L'estenem per tota la superficie i la deixem coure d'una banda. Després li donem la volta com si fos una truita, i un cop cuita; llestos, a punt de farcir.



Comentaris

Entrades populars