Creps de verduretes i Gambes
- 2 pastanagues
- 1 carbassó
- 8 gambes
- 3 grapats de x.ampinyons laminats
- oli i sal
Quan tenim l'oli calent afegim les gambes i les daurem lleument, fins que canvi el color de la pell i retirem. Al mateix oli, afegim la pastanaga i el carbassó que previament haurem tallat a lamines amb l'ajut d'una mandolina. Als 2-3 minuts afegim els xampinyons laminats i deixem coure fins que ja no quedi l'aigua que deixa anar el xampinyo.
I finalment afegim les gambes que haurem pelat i tallat en 3 parts, i salem. Deixem un minut més i llestos.
Amb aquets ingredients, jo vaig farcir 4 creps.
PER LA CREP utilitzem
- 2 ous
- 100gr de farina
- 250 ml de llet
- 1/2 cullereta de sal
- 30 ml d'aigua
- 10 gr de mantega
Per preparar les creps, triturem tots els ingredients amb la batedora. I ho deixem reposar a la nevera 2 hores abans d'utilitzar-la. Així la massa quedarà més elastica i no es trenca tant facilment al coure-la..
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!