Cigrons amb espinacs

  Aquesta recepta es d’aquelles que ve molt de gust quan fa fred. Al meu marit li encanta!
  • 300gr de cigrons +/-
  • 300gr  d’espinacs crus (una bossa)
  • 1 baldana si en tenim,  xoriço o  botifarra… sinó ni ha no passa res
  • Una cullerada sopera de pebre vermell dolç
  • 2 fulles de llorer
  • 2 cebes
  • 4 dents d’all
  • 5 tomaquets madurs mitjans
  • 3 patates mitjanes.

Tallem finament la ceba i en una cassola la daurem junt amb els alls. Un cop hagi agafat color, afegim la tomaca pelada i trossejada, després les fulles de llorer i finalment el pebre. Ho remenem tot i afegim els cigrons.
Si son naturals els haurem deixat en aigua en remull 12 hores abans, i hauran de coure durant uns tres quarts d’hora. En cas de ser de pot, els passem per aigua per treure la gelatina i llestos.
Rectifiquem de sal i deixem coure. Passats el temps,  afegim la baldana, i les patates trossejades,  deixem coure ½ hora més i afegim els espinacs.
Al cap de ¼ d’hora ja estarà apunt de menjar.    

Comentaris

Entrades populars