Cigrons amb espinacs
Aquesta recepta es d’aquelles que ve molt de gust quan fa fred. Al meu marit li encanta!
- 300gr de cigrons +/-
- 300gr d’espinacs crus (una bossa)
- 1 baldana si en tenim, xoriço o botifarra… sinó ni ha no passa res
- Una cullerada sopera de pebre vermell dolç
- 2 fulles de llorer
- 2 cebes
- 4 dents d’all
- 5 tomaquets madurs mitjans
- 3 patates mitjanes.
Tallem finament la ceba i en una cassola la daurem junt amb els alls. Un cop hagi agafat color, afegim la tomaca pelada i trossejada, després les fulles de llorer i finalment el pebre. Ho remenem tot i afegim els cigrons.
Si son naturals els haurem deixat en aigua en remull 12 hores abans, i hauran de coure durant uns tres quarts d’hora. En cas de ser de pot, els passem per aigua per treure la gelatina i llestos.
Rectifiquem de sal i deixem coure. Passats el temps, afegim la baldana, i les patates trossejades, deixem coure ½ hora més i afegim els espinacs.
Al cap de ¼ d’hora ja estarà apunt de menjar.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!