Fideus a la cassola
Ingredients per a 4 persones.
- 350 gr fideus nº 4
- 300 gr costelles de porc tallades a trossos
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 cebes
- 1/2 copa de conyac
- 3 o 4 tomaquets madurs
- 3 grans d'all
- aigua
- oli i sal
En primer lloc en una cassola daurem les costelles un cop ja salpebrades. I les reservem.
Seguidament ratllem la ceba, els pebrots i la tomaca, és pot fer a trossets, però jo ho ratllo perquè al meu nen no li agrada el pebrot i així s'ho menja millor (ja que un cop cuit n'hi ho veu).
En fi, fregim la ceba, i un cop agafi color afegim els dos pebrots i als 5 minuts el tomàquet, i deixem coure... Seguidament afegim un altre cop les costelles i un raig de conyac, i als dos minuts, afegim els fideus, els rossegem i cobrim amb aigua. Deixarem bullir fins que els fideus estiguin fets i s'hagi absorbit la major part de l'aigua. Tapem i deixem reposar una estona.
Bon profit!!!
Buscava una recepta pel dinar d'avui i ja l'he trobada. Ben fàcil i bona, gràcies! M'apunto també les teves receptes dolces, pinten molt bé!
ResponElimina