divendres, 2 de març de 2012

Fideus a la cassola


Ingredients per a 4 persones.
  • 350 gr fideus nº 4
  • 300 gr costelles de porc tallades a trossos
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 cebes
  • 1/2 copa de conyac
  • 3 o 4 tomaquets madurs
  • 3 grans d'all
  • aigua
  • oli i sal

En primer lloc en una cassola daurem les costelles un cop ja salpebrades. I les reservem.
Seguidament ratllem la ceba, els pebrots i la tomaca, és pot fer a trossets, però jo ho ratllo perquè al meu nen no li agrada el pebrot i així s'ho menja millor (ja que un cop cuit n'hi ho veu).
En fi, fregim la ceba, i un cop agafi color afegim els dos pebrots i als 5 minuts el tomàquet, i deixem coure... Seguidament afegim un altre cop les costelles i un raig de conyac, i als dos minuts, afegim els fideus, els rossegem i cobrim amb aigua. Deixarem bullir fins que els fideus estiguin fets i s'hagi absorbit la major part de l'aigua. Tapem i deixem reposar una estona.
Bon profit!!!

1 comentari:

  1. Buscava una recepta pel dinar d'avui i ja l'he trobada. Ben fàcil i bona, gràcies! M'apunto també les teves receptes dolces, pinten molt bé!

    ResponElimina

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...