Crema de Carbassa





  •  2 pastanagues
  • 1/2 carbassa
  • 1 patata
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 dent d'all
  • 1 tomaquet madur
  • 1 litre de caldo de pollastre
  • oli i sal.



    Després de pelar i netejar tots els ingredients, posem una mica d'oli a la cassola i sofregim uns 8 minuts, la ceba i el porro. Després afegim l'all, i el tomàquet i deixem un minut més. Afegim les pastanagues, el pebrot, la carbassa i la patata. Salem i deixem coure 10 minuts més i llavors afegim el caldo de pollastre.
    Tingueu en compte a no posar molta sal, perquè potser el caldo ja en porta i llavors el gust seria massa fort!!! a mi hem va passar...
    En fi, deixarem coure amb el caldo una 1/2 hora, triturarem i servirem!!! si es vol decorar amb julivert o qualsevol altra herba, i si és vol es pot acompanyar amb crostonets "picatostes" de pa! al gust del consumidor.

    Comentaris

    Entrades populars