divendres, 2 de març de 2012

Salsa de Xampinyons

  • 200ml nata
  • 200gr xampinyons laminats
  • 1 cullerada sopera de farina
  • 1 ceba
  • 1 cullerada sopera de margarina
  • 1/2 got de conyac +/-
  • sal
Aquesta salsa jo la vaig acompanyar amb un bistec a la planxa, però pot quedar bé amb llom, pollastre...
Primer, calentem la mantega en una paella i afegim la ceba ratllada. Quan estigui daurada, afegim els xampinyons, i deixem coure. Quan ja hagin perdut l'aigua que deixen anar, afegim la farina, remenem i afegim el conyac i la nata. Deixem coure i al final si volem triturem per tenir la consistencia d'una salsa.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...