+ Galetes decorades: Bateig Pol! (pas a pas...)


Per fi! després de molt de temps de prometre que publicaria la galeta que vaig fer pel bateig del Pol, doncs ja ho he fet! aquí la teniu! i no la galeta sola, sinó el pas a pas...

Podríem dir que aquesta es la galeta que a banda de ser el detallet pel bateig del meu segon fill, ha estat la galeta detonant de l'inici del meu bloc! potser per això li tinc tanta estima i m'ha costat tant publicar-ho! no sabia com posar-mi!
I dic que es l'inici del bloc, perquè va ser buscant per Internet idees de que quin detallet podríem fer, quan vaig veure l'existència de les galetes decorades, i que molta gent en feia amb motius de bebè per batejos...

De totes maneres, aquesta es creació meva! jo vaig pensar amb un nen, i el meu estimat germà em va donar la idea del globus! la feina després va ser ajuntar una galeta amb l'altra, perquè el bastonet se'm resistia! però ja està! unes 75 galetes de "nens Pol", amb pel Blau, perquè es el meu príncep blau!!! bé, ell i el meu altre fill i el meu home (que no s'enfadi!!!)je, je... 

Per no repetir-me, ja sabeu, tant la recepta com la glassa són les de sempre.


Ja veieu, de tenir la massa elaborada, a dividir-la en 4 parts (pas 1), estirar-la amb gruix de 6mm, i a deixar-la en la nevera unes 4 hores, perquè així al tallar-la amb els motlles, la massa no es deforma i la puc treballar millor.
A més, com que em complico l'existència, enlloc de comprar el motlle d'un globus, doncs va, i el faig jo mateixa!


Un cop fornejades, les deixem refredar i començo a pintar. Tinc el mateix color en dos textures, i per tant en 2 manegues pastisseres. Una de textura més espessa per delinear, i l'altra més fluida per pintar...




Per anar fent els detallets, la base que hem posat ha d'estar bastant dura ja... de fet, tenia tants nens que quan acabava de fer tot el blau del vestit de l'últim, ja podia començar amb els detallets del primer, perquè la glassa ja estava dura i podia treballar bé.



I si, la cara com podeu veure no es de glassa... es de fondant. Jo, per tenir més feina, el vaig comprar blanc i la he anat tenyint de color carn. Un cop tenyit, l'estirem amb el rodet, i tallem. Després vindrà quan un cop enganxat a la galeta, amb llet condensada (jo l'enganxo així: en un plat, en poso una gota, i amb un pinzell, n'agafo una mica i pinto la zona de la galeta on enganxaré la cara) No se, si algú ho fa d'alguna altra manera ja m'explicareu, així tots aprenem!
Res doncs, un cop enganxada, faig els ulls i la boca, i per últim ho pinto amb pinzell i pintura comestible. Les galetes també!


Comentaris

  1. T'han quedat precioses! Enhorabona! petons

    ResponElimina
  2. Que maques!!! Jo quan ho enganxu o faig servir cola comestible wilton o simplement amb aigua també s'enganxa!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars