Saltejat de verdures
Kcal 0! Bé, zero! es un dir... vull dir, que en té poques, que es un plat molt saludable (je, je...) tenint en compte els pastissos, galetes... d'últimament...
Doncs, bé, plat, que pot esdevenir un primer, o un acompanyament de carn a la brasa... com vam fer nosaltres.
Verdureta pura i dura, aquí teniu:
INGREDIENTS per 2-3 persones (depèn de la ració que poseu)
- 2 pastanagues
- 1 porro
- 1 carabassó
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- 2 dents d'all
- 1 branca de farigola (també es pot afegir romer, jo no en tenia...)
- 1 gotet de vi blanc
- oli, sal.
PREPARACIÓ:
- Netegem i pelem totes les verdures.
- Les tallem totes a juliana, les més finetes possible... I reservem.
- En una paella amb una mica d'oli, sofregim els alls que posarem sencers, sense pelar i lleugerament aixafats (donem un cop i s'aixafen). Els fregim una mica i quan agafin color els retirem.
- En el mateix oli, ara tirem la pastanaga i el pebrot, i ho deixem coure uns 3-4 minuts.
- Ho anem movent, salpebrem i retirem passat el temps. Reservem en un plat, i amb el mateix oli posem la ceba, el porro i el carabassó, i ho coem uns 3 minuts...
- Afegim novament la pastanaga i el pebrot a la mescla anterior i ho coem tot junt afegint a la preparació la farigola, o el farcellet d'herbes que tinguem... ho deixarem coure 1 minut.
- I reguem amb el vi. Deixarem coure fins que s'evapori tot l'alcohol... uns 2-3 minuts més.
- I llestos, Bon profit!
nyam, nyam! Sempre són bones i acompanyen amb gairebé tot! Ideals per a la figura a l'estiu... he he. Petons
ResponEliminaAixò interessa!! Que sigui poc caloric i bo! Petons
ResponEliminaMoltes gràcies per la teva visita. No coneixia el teu blog i m'ha agradat. I és que els vaig coneixent mica a mica. Ja em faig seguidora i rebré les novetats que vaigs publicant. Ets de Tarragona?
ResponEliminaFeliç estiu,
Nani