+ Galetes decorades: bateig d'una petita...

Ja fa uns dies estic enfeinada en un encarrec... en un encarrec de galetes. Arrel, de la galeta pel bateig del meu fill, hem van proposar de fer una galeta per al bateig d'una nena d'uns amics.
Jo que no toco el rosa per res!!! a casa tot són homes! i el blau ho domina tot! bé, el blau, el verd, el marró... i molts colors més, però el rosa, res de res... i mira em va fer tanta il·lusió que m'hi vaig tirar de cap!
Ara mateix estant deliverant! segurament l'opció escollida serà una nena, jo vaig fer diferents mostres per anar practicant... un cop mi poso... faig volar la imaginació...
I he pensat de deixar-vos aquí un recull de les que més m'agraden... i una

PROPOSTA! Quina ús agrada més?
Hi ha en número en cadascuna, m'ajudeu a escollir?!!!!

La veritat es que he anat xafardejant moltes webs (blaukitchen...) per donar-me idees... i potser veureu alguna galeta que ja ús sonarà... com la dels biberons... que és bastant igual a la d'una web que m'agrada molt, muydulcevinuesa.

 
I mireu mireu com les vaig presentar!!! això es collita propia del tot!!! he, he...


Les nenes són fruit de tot el conjunt, webs, idees meves, idees de la mama (que sempre col·labora)... aquí us les deixo totes... 
particularment la que m'agrada més a mi és la num: 1


Tot i que no s'aprecia molt, cada boleta del vestit es d'un color... s'alterna la rosa amb la blanca...






 Us han agradat? la veritat es que n'hi ha alguna que quasi bé no té diferències... però com que ho he fet a la carta! doncs, vaig fer diferents cabells, acabats de vestits... perquè puguin escollir al seu gust!
També vaig fer mostres de sabatetes, i de pitets, tot i que no se perquè, no m’acaben de agradar mai el resultats... tot i així aquí ús els deixo...



I ve, finalment la joia de la corona! no es que tingui res d'especial aquesta, però m'agrada! es un colom de la pau!!! que li falta la branqueta al bec, la vaig dibuixar després amb un pinzell i amb colorant alimentari... però mira, ja no vaig pensar amb la foto... En fi, que la trobo delicada i molt dolça, i surt una mica del més típic, com els biberons, els pitets... collita pròpia eeeee!!!!  En fi, ja direu espero que ús agradin!



Comentaris

  1. Te han quedado preciosas! muchas felicidades, estás hecha toda una artista.
    Un beso y feliz verano!

    ResponElimina
  2. Gemma son tan bonitas que da pena comérselas! Yo voto por la tres, las florecitas del vestido me han encantado. Buenas vacaciones!!

    ResponElimina
  3. Pero quines galetes més mones!!! De veritat que no sabria quina triar. T'han quedat molt bé.
    Susanna.

    ResponElimina
  4. Però quina feinada!! Això són moltes hores! Santa paciència, jo no sóc capaç de fer-ho! T'han quedat precioses! A mi la que m'agrada més és la 2, però la segona que m'agrada més és la 1, que és la que dius.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu com la meva mare! si, molta feina, però quan mi poso, ja no puc parar... i potser el pitjor es preparar tot el material i la galeta, després pintar en el fons es divertit! Mèrci! Ja t'he votat eeee!!!!! en STIC! PETONS

      Elimina
    2. jejej gràcies, riuràs quan t'ho digui però em vaig equivocar en teclejar el web en inscriure'm, així que la gent que no em coneix i clica el link li surt "this page doesn't exist"! Com es nota que la informàtica no és lo meu! Aquestes coses només em passen a mi! Si serveix per riure ja està bé!

      Elimina
  5. Unes galetes moníssimes i molt ben fetes. Enhorabona.
    Nani

    ResponElimina
  6. Buf! jo per aquestes coses sóc molt dolenta, i a casa tampoc hi entra amssa el rosa. Però de les nines si em fas triar també em quedo amb la núm 1. Tot i que els biberons tene la seva gràcia.
    petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. hola, mèrci! segur que no series tant dolenta com dius! amb els plats que feu! petonets!

      Elimina
  7. Triar-ne una és un pecat, totes són molt maques!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies! no ús coneixia, i he passat pel vostre bloc i he vist que sou de l'ALT CAMP! Quines coses, la meva mare és de Vilabella! petonets!

      Elimina
  8. Holaa Gemma!
    M'ha fet molta ilusió llegir el teu comentari en el meu blog després d'arribar de la feina! Doncs sí, la veritat és que sembla ser que tenim força coses en comú ^^!
    Et confessaré un secret que em sembla que tu no saps i jo si... que et sorprendrà! :P hehehe
    Fa un temps que em vaig començar aficionar al món blogueril i mirava un munt de blogs per internet (encara no m'havia fet el meu). I un dia, la meva parella, l'Albert em diu: "entra en un blog que m'han dit que es diu pel plaer de cuinar que està molt bé que ha surtit pel 3/24... i com que ara t'has aficonat a mirar cosses d'aquestes he pensat en tu per dir-t'ho." I li vaig preguntar: "i amb qui parles tu de blogs de cuina? qui t'ho ha dit?", i em va dir a un company que és el blog de la seva germana i m'ho explica't!
    Així que una cosa més en comú, el teu germà, Josep Maria es diu, oi? jo no el conec personalment, però eren companys a INEFC amb l'Albert! És diu Albert Marín, per si li comentes sàpiga qui és!!
    Així que quedem oficialment presentades!!! Tot un plaer!!!

    Ah! Per cert em quedo amb la num. 1, tot i que totes són fantàstiques! ^^

    Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres! és ben petit el món!!! quina gràcia! si, li vaig dir al meu germà i em va dir: i tant que el conec!!! Per tant, si, ja estem oficialment presentades! qui ho havia de dir, infermeres, i amb aficions semblants!!! això de la cuina relaxa no? canvia tant del que fem al dia a dia! Petonets!!!

      Elimina
    2. Sí que és petit el món si!! Doncs la veritat és que relaxa i molt! I com dius no té res a veure! És com la nit i el dia! Ajuda a desconectar!! ^^
      Petons!

      Elimina
  9. Totes les galetes són moníssimes! Ideals per un bateig! :D
    Personalment, la que més m'agrada és la 7, la trobo molt senzilla i elegant, però si hagués d'escollir una galeta-nena em quedaria amb la número 1, és encantadora!

    Petons! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, es una de les meves preferides... però suposo que les nenes tenen el seu puntet!! i es divertit menjar, ara al bracet, ara la careta... al meu fill li fa gràcia! mèrci pel comentari!! i petonets Laia!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars