dilluns, 18 de juny de 2012

Crema de carbassa al curry

Ús agrada la foto? me apuntat a un curs online de fotografia de cuina! crec que una bona foto del plat ja fa que tinguis ganes de provar-lo, i em feia gràcia aprendre a utilitzar la màquina que tenim, que té molts botons, i ja fa 3 anys que la tenim i no sabem ni que volen dir...
Doncs res, que estic fent els meus primers "pinitos" i aquí ús deixo una foto de mostra, d'exercicis que ens van posar... Com que acabava de fer la recepta, vaig pensar de fer la foto del plat i ja utilitzar-la pel curs...
Bé, continuem... que la recepta no es meva, la he copiat! si, si! Quin bloc? La Receta de la Felicidad.
Mira, ja veieu, tard o d'hora, les vaig fent les receptes que em criden l'atenció... així aprenc de tots vosaltres... Doncs bé, aquí la teniu...

INGREDIENTS:
  • 25 ml d'oli d'oliva
  • 1 porro
  • 1 kg de carbassa, i la pesem sense la pell ni les llavors
  • sal
  • 150 g formatge cremós, jo vaig utilitzar com diu ella el philadelphia
  • 2 culleretes de curry
  • un grapat de galetetes salades en forma de peixos (opcional)

PREPARACIÓ:
  1. Posem a calentar l'oli en una cassola on hi sofregirem el porro que prèviament haurem tallat i netejat.
  2. Afegim la carbassa i la sal i ho cobrim d'aigua. Ho deixarem bullir fins que la notem tova (al prémer amb una forquilla no posa resistència). Bé, seran uns 30 minuts.
  3. Ara retirem del foc, trèiem l'aigua de la cocció que creiem (depenent de si la volem més o menys espessa). I afegim el formatge i el curri (he de confessar que jo em vaig passar de curri) les culleretes les vaig fer abundants, molt abundants! no se on tenia el cap! per tant el tirarem a poc a poc, així en podem anar afegint fins deixar-ho al nostre gust.
  4. Triturem, i ens ho mengem calentet o ho deixem refredar a la nevera i fem una crema freda... que també està molt bona.

A casa, com que la vaig fer al migdia i era per sopà, el meu home i el nen, la van menjar calenta, jo freda... però tots la vam acompanyar de galetetes salades en forma de peixets i uns cruixents de carbassa que vaig fer a l'últim moment!
Mira, anàvem pescant a cada cullerada que fèiem!
 

5 comentaris:

  1. Doncs sí! Unes fotos precioses! Això demostra que n'has après molt, o sigui que ja aniré veient les teves creacions fotogràfiques... i culinàries, és clar! Una crema excel·lent, en aquest cas. petons

    ResponElimina
  2. Molt bon exercici, espero que et posin bona nota ;) perquè la millora de les fotos és substancial! Jo també m'hi voldré apuntar a un d'aquí poc, però de moment encara no que vaig molt enfeinada. La recepta molt bona també, sembla! I molt bona proposta de joc, segur que així s'acaben la crema els nens!

    ResponElimina
    Respostes
    1. mèrci! ja veurem les pròximes fotos (aquí estava inspirada...) ja només em falta una setmana per acavar... després ja posaré les fotos que em fet pels exercicis...

      Elimina
  3. No conocía tu blog. Voy a dar un paseo por toda la cantidad de recetas que tienes. Un besito.

    ResponElimina

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...