dijous, 6 de febrer de 2014

Pasta brick amb farcit de verduretes i llagostins.


Enlluernats no???
Si, vaig enganxar de fer la foto a l'hora en que ja em tocava el sol a tot el meu muntatje fotografic... de fet, un dia us n'haurè de parlar de com faig les fotos... faig tot un dispositiu... 
En fi, que ho teniem fet per dinar, i ho feia la foto, o fins la pròxima vegada que fés el plat, que serà pròxima... perquè va sortir molt bo! Però ja m'entendreu, no ho podia deixar de fotografiar.
Només espero que no us molesti molt la claror dels raig solars... 
Us deixo amb la recepta.

Deslumbrados no??? 
Si, hice la foto a la hora en que ya me daba el sol en todo mi montaje fotográfico ... de hecho, un día os debería hablar de cómo hago las fotos ... preparo todo un dispositivo ... 
En fin, que lo teníamos hecho el plato para comer, y o hacía la foto, o hasta la próxima vez que hiciera el plato, que será próxima ... porque salió muy bueno! Pero ya me entenderéis, no podía dejar de fotografiar. 
Sólo espero que no os moleste mucho la luz de los rayos solares en la fotografía ... 
Os dejo con la receta.




♥ 8 fulls de pasta brick
♥ 1 ceba
♥ 2 dents d'all
♥ 1 porro
♥ uns 200gr de llagostins o gambes pelats
 50 gr de xampinyons
♥ 2 pastanagues
♥ 1 carbassó
 julivert
♥ 3 cullerades d'oli
♥ sal
♥ 1 rovell d'ou

♥ 8 hojas de pasta brick
♥ 1 cebolla
♥ 2 dientes de ajo
♥ 1porro
♥ unos 200gr de lagostinos o gambas peladas
♥ 50gr de champiñones
♥ 2 zanahorias
♥ 1 calabacin
♥ perejil
♥ 3 cucharadas de aceite
♥ sal
♥ 1 yema de huevo




En primer lloc ho tallem tot a trossets molt petits i ho disposem en diferents plats.
Seguidament, en una paella amb l'oli courem la ceba. Passat un minut afegim el porro i els alls, i deixem 2-3 minuts més.
Afegim la pastanaga, i al minut tota la resta. 
Ha de coure's, fins absorvir tot el propi suc que deixen les verdures i les gambes. 
I un cop el farcit llest, ho deixem reposar.

En primer lugar lo cortamos todo en trocitos muy pequeños y lo disponemos en diferentes platos. 
Seguidamente, en una sartén con el aceite cocemos la cebolla. Pasado un minuto añadimos el puerro y los ajos, y dejamos 2-3 minutos más. 
Añadimos la zanahoria, y al minuto todo lo demás. 
Debe cocerse, hasta absorber todo el jugo que dejan las verduras y las gambas. 
Y una vez el relleno listo, lo dejamos reposar.


Per preparar els farcells, jo he tallat com observeu a la fotografia uns quadrats de la pasta bric, i seguidament aquesta per la meitat. 
Poso una cullerada del farcit en un cantó, o el que desitgeu, i anem embolcallant tot fent triangles. 
Un cop fets, els posem sobre paper sulfuritzat a la safata, els pintem amb el rovell d'ou (els donarà un aspecte molt lluent i aquest color tant daurat) i llest. 
Els courem segons instruccions de la pasta, o en el meu cas a uns 200º uns 8 minuts. Aneu observant.

Para preparar los paquetes, yo he cortado como observáis en la fotografía unos cuadrados de la pasta brik, y seguidamente ésta por la mitad.
Pongo una cucharada del relleno en un lado, o la cantidad que deseeis, y vamos envolviendo haciendo triángulos.
Una vez hechos, los ponemos sobre papel sulfurizado en la bandeja, los pintamos con la yema de huevo (les dará un aspecto muy brillante y este color tanto dorado) y listo.
Los cocemos según instrucciones de la pasta, o en mi caso a unos 200 º unos 8 minutos. Id observando



9 comentaris:

  1. Genials, tant com a entrant de pica-pica com per plat principal d'un sopar lleuger. Totalment apuntada aquesta recepta.
    Petons!!

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, la veritat es que com a plat principal resulten molt també! Passaré pel teu blog! Mèrci!

      Elimina
  2. Amb aquest farciment han d'estar bons bons!!! me'ls apunto!!

    ResponElimina
  3. Doncs penso que la llum solar encara dóna més presència a aquest plat!! Són uns farcellets ben macos i m'imagino que molt bons!! M'agrada molt la recepta!!

    ResponElimina
  4. Molt bons aquests paquetets!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Un sopar o un dinar lleuger i molt saborós. A mí m'agrada el punt d'enlluernament de les fotos. El profe del curset de fotografia ens deia que calia ser una mica transgressor. Ahir en vaig començar un de nou on parlàvem de muntatges per fer fotos de menjar.... tot un món. Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mèrci!! jo també n'estic apuntada a un altre, tot i que començo el Març. Això de la fotografia hem porta de cap!! però m'encanta!
      Petonets!!!

      Elimina

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...