dilluns, 10 de febrer de 2014

Canelons - Creps de verdures.













Ja en fa de temps que vaig fer per primer cop aquesta recepta... la vaig veure a cuines de TV3 i la vaig trobar molt original, i fàcil de fer, a banda de nutritiva. 
Realment, jo faig molt quantitat del farcit, i el congelo ja preparat en paquets de 2 persones més o menys, i així en un dia que no tinc res, ho descongelo, i fer la crep-canaló es un moment! 
Us deixaré l'enllaç del programa de TV3 al final de la pàgina. Desitjo que us agradi!

Ya hace tiempo que hice por primera vez esta receta ... la vi en cocinas de TV3 y la encontré muy original, y fácil de hacer, además de nutritiva.
Realmente, yo realizo mucha cantidad del relleno, y lo congelo ya preparado en paquetes para 2 personas más o menos, y así en un día que no tengo nada que, lo descongelo, y hago la crepe-canalón. Es un momento!
Os dejaré el enlace del programa de TV3 al final de la página. Deseo que os guste!












Pel farcit 
    ♥ 1 ceba figueres
    ♥ 1/2 albergínia grossa
    ♥ 1/2 pebrot vermell gran
    ♥ 2 pebrots verds dels fins
    ♥ 1 carabassó petit
    ♥ 100gr de tomàquet ratllat (el ratllo jo)
    ♥ formatge (de maó diu la recepta, jo faig mescla de formatges per pizza)
    ♥ oli, sal pebre i sucre(x tomaca, acidesa)

Para el relleno
    ♥ 1 cebolla 
    ♥ 1/2 berenjena grande
    ♥ 1/2 pimiento rojo grande
    ♥ 2 pimientos verdes 
    ♥ 1 calabacín pequeño
    ♥ 100gr de tomate 
    ♥ queso 
    ♥ aceite, sal, pimienta y azúcar (para la acidez del tomate)

Pel caneló
Pasta x caneló: en surten 8 amb aquestes mides: (uns 2 per persona, son grans!!!)
    ♥ 150gr farina
    ♥ 300gr aigua
    ♥ 2 ous
    ♥ sal
    ♥ pebre

Para el canelón 
Pasta para el canelón: salen 8 con estas medidas: (unos 2 por persona, son grandes!) 
    ♥ 150gr harina 
    ♥ 300gr agua 
    ♥ 2 huevos 
    ♥ sal 
    ♥ pimienta

Per la beixamel
    ♥ 50gr farina
    ♥ 50 gr mantega
    ♥ 1/2 litre llet desnatada
    ♥ sal i  nou moscada

Para la bechamel 
     ♥ 50gr harina 
     ♥ 50 gr mantequilla 
     ♥ 1/2 litro leche desnatada 
     ♥ sal y nuez moscada


Pel farcit 
Ho tallem tot a trossos ben petits. I ho sofregim en dos paelles diferents.
Una amb la ceba i la tomaca.
A l'altra la resta de verdures.
Quan tenim la tomaca llesta l'afegirem a l'altra paella, on tenim la resta de verdures. Per què ho fem així? Doncs perquè couen a diferents temps, i la tomaca deix molt de líquid, per això ho separem.
Un cop tot sofregit, ho reservem i deixem refredar un mica.
I posarem unes dues cullerades soperes del farcit per cada caneló.

Para el relleno
Lo cortamos todo en trozos pequeños. Y lo sofreímos en dos sartenes diferentes.
Una con la cebolla y el tomate.
En la otra el resto de verduras.
Cuando tenemos el tomate listo lo añadiremos a la otra sartén, donde tendremos el resto de verduras. Por qué lo hacemos así? Pues porque cuecen a diferentes tiempos, y el tomate deja mucho líquido, por eso lo separamos.
Una vez todo sofrito, lo reservamos y dejamos enfriar un poco.
Y pondremos unas dos cucharadas soperas del relleno por cada canelón.

Pel caneló
Posem tots els ingredients junts en un bol i batem amb el túrmix.
Del que surt, posem un cullerot en una paella sense oli, que tindrem roent a foc viu, veurem que fa com una truita - crep, la girem, i llestos.
La primera crep, en totes les ocasions en que les he fetes, sempre em surt malament, després d'aquesta, sempre les altres em surten bé. Així que si veieu que la primera crep se us destrossa, tranquils, que les següents estaran de primera.

Para el canelón
Ponemos todos los ingredientes juntos en un bol y batimos con el túrmix.
De lo que sale, ponemos un cucharón en una sartén sin aceite, que tendremos rojo a fuego vivo, veremos que hace como una tortilla - crepe, la giramos, y listos.
La primera crepe, en todas las ocasiones en que las he hecho, siempre me sale mal, después de ésta, siempre las otras me salen bien. Así que si veis que la primera crepe se os destroza, tranquilos, que las siguientes estarán de primera.

Per la beixamel
Poso tots els ingredients en un cassó, deixo que arrenqui el bull i remeno perquè no quedin grumolls.
Si voleu, com a truc, jo passo el túrmix. I si, en aquest cas no cal enrossir la farina, queda bo igual...

Para la bechamel
Pongo todos los ingredientes en un cazo, dejo que hierva y remuevo para que no queden grumos.
Si lo deseais, como truco, yo paso el túrmix. Y sí, en este caso no hay que dorar la harina, queda bueno igual ...

I finalment us deixo l'enllaç promès. Aquí teniu la recepta original:
Y finalmente os dejo el enlace prometido. Aquí tenéis la receta original:



4 comentaris:

  1. Bona idea! Quines ganes de tastar-los, tan ben gratinats! Petons

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  2. Tenen un aspecte magnífic!!
    venen ganes de fer-los.
    PTNTS
    Dolça

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  3. Oh que bons!! Es veuen espectaculars! :P

    Una abraçada!

    ResponElimina
  4. Han de tenir un sabor molt suau, un plat molt apetitós. Petons.

    ResponElimina

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