♫ Pa amb oli i sal ♪ ♫ ♪

 
                                           PUNXEU A SOBRE PER
                                              ESCOLTAR I VEURE EL VIDEO DE LA CANÇÓ

I en la setmana del romanticisme per excel·lència, no podia pas faltar la música! no?
 
Per a mi, la vida sense la música no seria el mateix! tinc una música per a cada moment, no ús passa que a vegades escolteu una cançó i us venen mil records que ja teníeu oblidats... i que potser en un dia gris, si et posen una cançó que escoltaves molt en algun moment de la vida en que eres molt feliç, ja et fa arrencar un somriure...
 
Fa pocs dies, érem al cos blanc de Salou veient les carrosses i tota la festa en general amb els petits i el meu home, i de sobte va passar una carrossa, feta de gent de la meva edat (no cal que la digui!!!) que s'anomenava REMEMBER, sinó recordo malament... en fi, que la música era tota la que escoltàvem quan el meu home i jo anàvem de festa cada dissabte amb la colla... Veient aquella, gent, com vivien la música, com es divertien... de sobte, el meu home i jo ens vam creuar la mirada, i vam somriure els dos.
 
I pensar que fa uns anys nosaltres ballàvem aquelles cançons, no teníem obligacions... i ara ja tenim dos preciosos petits!
 
Però bé, al que anava... que la música transmet records, estat d'ànims, pensaments...
Avui anava a l'escola, conduint, anant a buscar els nens i m'han posat una de les meves últimes adquisicions musicals a la radio... Pa amb oli i sal de BLAUMUT!
 
Casualitats de la vida el nom de la cançó té a veure amb el menjar, i i jo avui la vull compartir amb vosaltres, desitjo que us agradi i potser us emocioni com a mi.
 

 
 
Version en castellano.................
 
                ♫ PINCHAD ENCIMA PARA
                                           ESCUCHAR Y VER EL VIDEO DE LA CANCION
Y en la semana del romanticismo por excelencia, no podía faltar ¡la música! ¿no?

Para mí, la vida sin la música ¡no sería el mismo! tengo una música para cada momento, no os pasa que a veces escucháis una canción y os vuelven mil recuerdos que ya teníais olvidados... y que quizás en un día gris, si te ponen una canción que escuchabas mucho en algún momento de la vida en que eras muy feliz, ya te hace arrancar una sonrisa...

Hace pocos días, estábamos al cosso blanco de Salou viendo las carrozas y toda la fiesta en general con los pequeños y mi marido, y de repente pasó una carroza, hecha de gente de mi edad (no hace falta que la diga!!!) que se llamaba REMEMBER, sino recuerdo mal... en fin, que la música era toda la que escuchábamos cuando mi marido y yo íbamos de fiesta cada sábado con la pandilla... Viendo aquella, gente, como vivían la música, como se divertían... de repente, los dos nos miramos y al cruzar la mirada, sonreímos los dos.

Y pensar que hace unos años nosotros bailábamos aquellas canciones, no teníamos obligaciones... y ahora ya tenemos dos preciosos pequeños!
Pero bien, a lo que iba... que la música transmite recuerdos, estado de ánimos, pensamientos...

Hoy mientras me dirigía a la escuela, conduciendo, yendo a buscar los niños va, y me ponen una de mis últimas adquisiciones musicales, a la radio...
Pa amb oli i sal de BLAUMUT!
Casualidades de la vida el nombre de la canción tiene que ver con la comida, y yo, hoy, la quiero compartir con vosotros, deseo que os guste y quizás os emocione como mí.

Comentaris

  1. M'encanta aquesta cançó!! L'escolto a cada moment!!!
    Esmorzarem pa amb oli i sal, ho vestirem amb unes copes de vi... (8) ^^
    M'encanta també la il·lustració del cassette que has posat! :P
    Un petonàs!

    ResponElimina
  2. És ben veritat, la música és la banda sonora de la nostra vida. Petons

    ResponElimina
  3. Totalment d'acord, Gemma!
    A mi també m'agrada molt la música i n'escolto a tot hora.
    I és el que té, que a vegades sents una cançó i et porta records: d'una època, d'una situació o fins i tot d'alguna persona en concret...
    La canço ja la coneixia i és molt xula!
    ptns!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars