Aletes de pollastre amb allets i xampinyons
Per fi! res de rebosteria! avui menjar, bo, bonic i barat!!! com que estem a principis d'any, la crisi ens afecta, i no volem renunciar a un bon menjar, avui us proposo un plat senzill, econòmic, però no per això menys bo!
Des del llibre de família de Ferran Adrià us proposo... Aletes de pollastre amb allets i xampinyons!
INGREDIENTS per 2 persones
- 6 unitats d'aletes de pollastre
- 120g de bolets (en el meu cas xampinyons...)
- 6 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 10 dents d'all
- 1 fulla de llorer
- 4 branquetes de farigola
- 60 ml de vi blanc
- 2 cullerades soperes d'aigua
- sal i pebre al gust
- Retirem les puntes de les aletes, i tallem cada aleta per la mitat
- Les posem al punt de sal, i en una paella amb l'oli, les deixarem coure durant uns 30 minuts lentament...
- Donem un cop a les dents d'all per xafar-les, sense haver-los pelat... I els afegim a les aletes. Deixem coure uns 5 minuts més.
- Afegim les herbes, i mullem amb el vi blanc. Deixarem reduir.
- Afegim els xampinyons nets i tallats, i deixem coure fins que no en quedi l'aigua que van deixant (uns 2 minuts més a foc viu).
- Afegim l'aigua, bullim 5 minuts més i rectifiquem de sal i pebre si cal.
- I llestos! Bon profit!
Sí, aquests mesos es noten eh... molt bona solució! petons!
ResponEliminaQue bo que sembla aquest plat! M'ha encantat, per sopar és perfecte!
ResponEliminaDeliciós!! Té una pinta fantàstica! ^^
ResponEliminaPetonets!
Nena, quan ens fa il·lusió una cosa no ens podem negar el plaer de gaudir-la. Així que una recepta econòmica i ben bona. M'agrada aquesta nova cara del bloc. Felicitats Gemma,
ResponEliminaNani