Galetes decorades per la Baobab














Els dos hi han anat, a on? a l' Escola Bressol Baobab Rosa.
Ens va encantar; el primer dia, mare primerenca, et fa pànic deixar el teu fill a mans d'algu que no coneixes...
Si hauria de passar moltes hores pensava, li costa dormir sol, em trobaran a faltar... en fi, suposo que com totes les mares i pares del mon, et fa por deixar-los en una escola, o millor dit, la que serà la seva primera escola...

I vam arribar allí, i vam veure un pati enorme, ple de racons, d'arbres diferents, amb gallines i conills... amb gronxadors, i en un cantó una casa rosa antiga, però acollidora, com les seves professores. 
I ens va encantar. Era un loc acollidor, cercà amb a natura, enmig de la ciutat, era un lloc diferent. 

Vam parlar amb la directora, i ens van fer un tour per l'escola, i semblava tant acollidora, que ens va robar el cor. 
Això va ser al 2009, i des de llavors, allí ja hi han anat els meus dos fills. 

L'any passat, era l'últim any de guarderia, ja començaven l'escola de grans, i no em volia despedir de les seves professores, sense fer-los-hi un detall. Així que com ja sabeu, seguint fidel a la meva "passió" per les galetes decorades, vaig pensar de fer-ne unes especials per elles, i que millor que el seu signe d'identitat; l'arbre de la baobab que ens a acompanyat tots aquests anys.


Si cliqueu a sobre la imatge us durà a la seva web...
Fa unes setmanes que les hi vam portar, Vam anar-hi amb els petits, i vam passar una estona agradable recordant com havia anat tot. Els nens a més continuaven com si fossin a casa... i no hi ha res millor que veure'ls a ells feliços no?

En fi, que no us avorreixo més, simplement us deixo amb el detall que els hi vam fer... Galetes de la Baobab.

La recepta de les galetes, com sempre... L'única diferència es que aquest cop l'arbre de la galeta quadrada l'he pintat a pols. Amb l'ajut d'un pinzell ben fi, i de colorant en gel i unes gotes de ginebra (no donen gust, tranquils). El com... ja us en faré un pas a pas més endavant...




Comentaris

Entrades populars