El dinar de St. Esteve... invitats el 26...



Iniciem any nou, i per començar farem repàs... No repàs de totes les receptes que he anat fent al llarg de l'any... sinó d'un menú, el de St.. Esteve!
A casa aquest any érem 14!!!
Els petits, el meu home i jo, els meus pares, sogres, germans, cunyats i nebodes!!! I quin goig que feia el menjador i la taula amb tanta gent!
Una feinada, si! perquè no dir-ho, però ens ho vam passar d'allò més bé! vam fer cagar el tió, que ja se que es caga el 25, però en el nostre cas, el 25 cagava el tió dels avis, i el 26 sempre caga el nostre... els petits que tenien una taula muntada per ells, van fer-nos tot un espectacle cantant-nos nadales, recitant poesies, i ballant el gansta style!!!

I el Pol, el meu petitet, es va passar el dinar dormint, per despertar-se amb plena
energia a l'hora del joc!
I res, finalment vam finalitzar la vetllada amb un bingo casolà!
Tret d'un plat, vaig intentar fer fotos de tot! no les millors, perquè no era dia de fer de fotògrafa de plats... però si per poder-vos fer participar una mica de la festa...
Quan vam arribar, ja tenia la taula parada... la dels petits i la dels grans... i a sobre cada plat, una de les meves galetes... Un ren... hi volia posar una cinteta amb el nom de cadascú, així indirectament ja deia com ens havíem d' asseure... però a això ja no hi vaig ser a temps...
 
 

 
A més, també podem veure al llarg de tota la taula uns arbres de Nadal que havia decorat la nit abans amb l'Arnau... uns de nevats, i els altres no.

 
Si haguéssiu vist a l'Arnau tirant les boletes d'anisets a sobre la glassa per fer la neu... tenia més boletes a les mans per anar al seu estomac, que per anar a la galeta... M'encanta veure'l disfrutar ajudant-me a la cuina!
És tot un plaer!
 
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥TO BE CONTINUED ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 


 
 
Iniciamos año nuevo, y para empezar haremos un repaso ... No repaso de todas las recetas que he ido haciendo a lo largo del año ... sino de un menú, el de St .. Esteban!
¡En casa este año éramos 14!
Los pequeños, mi marido, yo, mis padres, suegros, hermanos, cuñados y sobrinas! Y qué gozo que hacía el comedor y la mesa con tanta gente!
¡Mucho trabajo si! porque no decirlo, pero nos lo pasamos ¡muy bien! hicimos cagar el tió, que ya se que se hace el 25, pero en nuestro caso, el 25 cagaba el tió de los abuelos, y el 26 siempre caga nuestro ... los pequeños que tenían una mesa preparada`para ellos, nos hicieron todo un espectáculo cantándonos villancicos, recitando poesías, y bailando el ganster style!

Y el Pol, mi pequeñito, se pasó el almuerzo durmiendo, para despertarse con plena
energía a la hora del juego! Y nada, finalmente finalizamos la velada con un bingo casero!
Salvo un plato, intenté hacer fotos de todo! no las mejores, porque no era día de hacer de fotógrafa de platos ... pero si por poderos hacer participar un poco de la fiesta ...
 
 
Cuando llegamos, ya tenía la mesa puesta ... la de los pequeños y la de los grandes ... y encima cada plato, una de mis galletas ... Un reno ... quería poner un lazito con el nombre de cada uno, así indirectamente ya decía cómo nos teníamos que sentar ... pero para eso ya tube tiempo ...
 
 
Además, para acabar de decorar, también podemos ver en toda la mesa unos árboles de Navidad que había decorado la noche antes con el Arnau ... unos de nevados, y los otros no.
 

Si hubierais visto a Arnau tirando las bolitas de anises encima de la glassa para hacer la nieve ... tenía más bolitas en las manos para ir a su estómago, que para ir a la galleta ... Me encanta verlo disfrutar ayudándome en la cocina!
¡Es todo un placer!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥TO BE CONTINUED♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Comentaris

  1. T'han quedat moníssimes aquestes galetess!! Molt bona idea utilitzar els anissets per simular la neu! ^^
    Petonets!

    ResponElimina
  2. quines mans que tens!!!! Et van quedar precioses!!!
    i es nota que t'ho vas passar molt bé, cal aprofitar totes les ocasions per gaudir.
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Quina taula mes ben decorada. Segur que el dinar de Sant Esteve va anar de primera.

    Una abraçada. Agusti Cangrejo Grande

    ResponElimina
  4. Que buenos momentos y que belleza de mesa!!!

    Un beso enorme.

    ResponElimina
  5. Gemma,
    Quina taula més bonica. I les galetes? Precioses!
    Nani

    ResponElimina
  6. Hola Gemma. Molt maques aquestes galetes. Semblen de mentida. Em quedo per aquí mirant les coses que fas. Jo estic a Valls.

    ResponElimina
  7. Molt xules les galetes!! no les había vist..
    Queden molt bé a la taula que veu montar per San Esteve.
    Susanna.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars