Premi Primavera

El meu tercer premi!!! si, si! i em fa molta il·lusió perquè amb la Montse, la noia que me la concedit, no compartim solament aficions...
 
Casualitats de la vida som de ben aprop Reus-Tarragona, tot i que no ens hem vist mai, compartim professió, som les dues infermeres, compartim amistats, tot i que tampoc ho sabíem, i tenim un bloc de cuina jovenet, un bloc que ens ha dut a conèixer-nos, i suposo que és això en certa manera el que agrada dels blocs, la màgia que impliquen... conèixer gent, compartir aficions, descobrir i aprendre...

Bé, ja fa molts dies que vaig tenir un clic! al mòbil, senyalant la entrada d'un nou correu... miro i posa:
 Hola guapa! Tens un premi en el meu blog! Passa't a recollir-lo!

I ja hem veus novament emocionada! perquè sempre fa molta il·lusió recollir un premi no??!! En fi, moltes gràcies Montse!, recomano a tothom passar-lo a veure, al seu bloc vull dir, es una aficionada a la cuina, sobretot la rebosteria, el washi tape, l' scrapbook, la decoració, la moda, el ganxet...  en fi, que podeu aprendre molt i gaudir-ne també!
El nom: Entre Núvols de Cotó.
 
I ara, com diu la Montse, pels qui no ho sàpiguen, entre blocaires ens atorguem premis, que són honorífics, però que com ja he dit, fan molta il·lusió!
Es una manera simbòlica de donar un reconeixement, el seu treball i el seu esforç. En primer lloc reps el premi tu, d’algun bloc que creu que te’l mereixes, i després passes tu a ser qui dona el premi...

Us deixo les instruccions per seguir aquesta maca cadena de premis:
  • Posar un comentari en el blog de qui et concedeix el premi.
  • Buscar 5 blogs amb menys de 200 seguidors y deixar un comentari en els seus blogs perquè sàpiguen que han rebut un premi.
  • Posar el logo del premi en el teu blog (la foto del ram) y un enllaç del blog que te l'ha concedit.
  • Els que reben el premi li atorguen a uns altres 5.
Finalment, després d'estar uns quants dies de deliberació (je, je...) i es que són molts els blocs que segueixo, però o ja el tenen, o tenen més de 200 seguidors, i volia trobar blocs que tinguessin inquietuds semblants a les meves... doncs, tot i que m'ha costat triar-ne només 5, ja que n'hi ha molts que s'ho mereixen, he de dir, que ja els tinc!
 
Enhorabona a tots!

And the winners are
  1. Tapa't de tapes de la Marina
  2. Cuina d'una aprenent de la Roser
  3. Trossets de Cuina de la Cinta.

Comentaris

  1. Ohhhh moltissimes gracies!! i moltes felicitats per la part ke ta tocat! si ke fa ilusio que pensin amb tu... M'ha fet molta gracia! gracies de nou!! petonets

    ResponElimina
  2. Ostres!!! Moltes gràcies!!!! Fa molta il·lusió i més si es de gent no coneguda, perquè aleshores vol dir que valoren més el bloc i la feina que fas. El món és un mocador, a mi també m'ha passat això de trobar a algú pel món blocaire que sense saber-ho teniem relacions amb terceres persones, fa molta gràcia.

    ResponElimina
  3. Gemma! Quina entrada més bonica! M'ha encantat! Si és que el món està ple de casualitats! :D I enhorabona pel premi, perquè te'l mereixes! ^^
    un petonet.

    ResponElimina
  4. Uau!!! Moltes gràcies Gemma! no m'ho esperava i ha estat una grata sorpresa! I m'agrada que sigui el de Primavera, és l'estació de l'any que vaig néixer, i l'època que més m'agrada pels seus colors.!!! Avui et comentaré al bloc. Estic molt agraïda. I endavant amb el teu bloc jove i enèrgic!!1 Petons

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies Gemma! Jo també sóc de la província i tinc moltes amigues que són infermeres a tarragona! segur que coneixem a gent comuna! Continua així! Petons!"

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, ja podria ser, el món es un mocador! mèrci i petonets! Per cert, tu també ets infermera?

      Elimina
  6. Gemma,
    Ets de Tarragona o de Reus? A veure si quedem un dia per a fer un cafetó. Estem organitzant una trobada entre les blocaires de la zona. Felicitats per aquest ram tan bonic!
    Nani
    Em pots enviar un correu al meu del bloc: lacuinavioleta@gmail.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, de Tarragona, ja he vist que la Sandra dels Fogons de la Bordeta, pensava que era de Reus... però en realitat ni de Tarragona, jo sóc de Sarral... el cafè i la trobada, em sembla molt bé, tot i que jo ho tinc una mica difícil amb els dos peques... però ja trobarem un momentet!
      Mèrci! PTNETS!

      Elimina
  7. Hola Gemma! noia, moltíssimes felicitats i alhora moltíssimes gràcies pel teu premi!!! m'ha fet molta il·lusió, de debò! molts ànims amb aquest bloc tant fantàstic que tens, un petonàs!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars