Papillote de verduretes amb salmó

Tinc l'home a dieta!
Després de tants pastissos, galetes... en fi, que ara em toca fer menjars light! i aquest repte m'encanta! perquè he fet un plat!!!!!! oooooooo!!!!! quin plat!!!!!!
Ni gota d'oli!!!!! i boníssim!!!!! ús animo a provar-lo!!!! tots us posareu a dieta menjant així...


Com em venc heeeee!!!!!!
INGREDIENTS:

  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 pebrot verd
  • 2 pastanagues
  • 1 porro o ceba tendra
  • 2 patates
  • salsa de soja
  • sal, pebre
  • 3 lloms de salmó
  • vi blanc
PREPARACIÓ:
Vaig trobar al corte inglés, un tallador que es com un pelador de patates, però que al mateix pelar talla a juliana!  !! tot un descobriment, us ho asseguro!!!

En fi, que començo tallant totes les verdures a juliana, totes, menys la patata, que la faig a rodanxes molt fines.
Un cop ho tenim tot laminat, ho posem en un bol i hi tirem un raig (4-5 cullerades soperes) de salsa de soja, sal i pebre. I si es vol una mica de vi blanc, jo aquest dia no en tenia i va quedar igual de bo.


Ho remenem, i deixem 2 minuts perquè s'impregni del sabor.
En un taulell a banda, tindrem preparats uns requadres de paper de plata, on posarem
un grapat de les verduretes que teníem en remull amb la soja, les agafem del bol, i sense escorreles, les posem a sobre, com si féssim un niu...
I finalment a sobre, posem el tall de salmó. Salpebrem, i si volem, podem tirar un raig d'oli, però si no ho feu, està boníssim igual!


I ara tapem. Com si emboliquéssim un regal, tapem i segellem be tots els laterals del paquet, perquè to quedi el suc a dins durant la cocció.


Posem al forn, en una safata, el forn ja el tindrem precalentat a 220º, i ho deixarem coure uns 15 minuts. Passats aquests, deixem refredar una mica sense obrir, i directe al plat!
Jo, com en el conte dels 3 ossets i la rinxols d'or,  vaig fer un paquet per cadascú, així tothom té l'oportunitat d'obrir-lo, olorar-lo i saborejar-lo al mateix temps... a banda que té el seu punt divertit això de menjar un paquetet per dinar...




Espero que ús agradi!


Comentaris

  1. mmmm bo i molt sa!!! És ideal!!!

    Em pensava que per fer el papillote s'havia de tenir allò de silicona de plàstic, però si així serveix és un sopar ben fàcil.

    Jo també sóc amant dels estris de cuina que et solucionen la vida, com aquell qui diu!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si, fins ara tallava les verdures jo a juliana, i de juliana res de res... però ara, queden perfectes!
      I la papillote, hi ha gent que també ho fa amb paper de forn, però a mi el de plata em funciona i resulta molt pràctic!

      Elimina
  2. Sí que et vens bé, sí! I el plat s'ho val! Jo també vull ser la rínxols d'or, amb aquest paquetet de premi... i individualitzat! Vinga, a fer bondat, que així segur que és fàcil! Petons

    ResponElimina
  3. Salmó, els meus ulls fan pampallugues, de felicitat, m'imagino quina oloreta fa i el bo que deu estar!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars