divendres, 10 d’agost de 2012

Espaguetis a la carbonara

No sabia que fer de dinar... ja fa dies que tinc per la nevera bacon tallat a tires... i he pensat i si faig uns espaguetis a la carbonara? anirem a la piscina, vindrem i ja estarà el menjar llest!
I si, he agafat un dels meus llibres preferits, i he fet la recepta que ara ús diré, fil per randa!!!
Que quin llibre?
Doncs el del Ferran Adrià : La comida de la familia.

La única diferencia, amb la recepta original, ha estat la pasta, els meus espaguetis eren de blat de moro! Tot el conjunt: per llepar-se'n els dits!


INGREDIENTS per 2 persones.
  • 120gr de bacon fumat
  • 200ml de nata liquida per cuinar 35/MG
  • 4 cullerades de parmesà ratllat
  • 2 rovells d'ou
  • 200gr d'espaguetis de blat de moro
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • sal, pebre i aigua

PREPARACIÓ:

  1. Daurem a la paella les tires de bacon, amb les dues cullerades d'oli.
  2. Afegim la nata, però en guardarem uns 20ml. Salpebrem, i ho deixem coure a foc suau uns 20 minuts.
  3. Entre tant, posem a bullir l'aigua amb sal, i afegim la pasta, que bullirà uns 7-8 minuts.
  4. La escorrem, i li afegim la crema de bacon.
  5. Agafem els rovells d'ou, i els xafem amb la forquilla, i els mesclem amb la nata que havíem reservat.
  6. Ho incorporem tot a la pasta, i remenem fins tenir-ho tot ben mesclat.
  7. Al servir els espaguetis, espolvoregem per sobre el parmesà i llestos.
  8. Bon profit!





5 comentaris:

  1. M'encanta la carbonara i aquests spaguetti de blat de moro tenen una pinta estupenda!! ^^

    ResponElimina
  2. Quan no sé què cuinar faig espaguetis a la carbonara. Resulta un plat que agrada a tothom.
    Bon cap de setmana,
    Nani
    Si pots treure la verificació de que no som robots t'ho agrairé i molt. Cada cop ho posen més difícil i resulta molt feixuc haver de repetir.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mèrci, intentaré treure això de la verificació, tot i que no sabia ni que ho tenia posat... suposo que ho fa automàticament, però ja ho miraré!
      Petonets!

      Elimina
  3. Que bona la pasta!! es que m'agrada de totes les maneres, i aquests spaguetti a la carbonara, tenen mol bona pinta!
    Susanna.

    ResponElimina

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...