Torre de mozzarella amb albergínia a l'oli d'albahaca.

Pensareu; que pesada amb la mozzarella, albahaca... pèro es que m'encanten les amanides amb aquests ingredients. Són refrescants, originals... m'encanten.
A! ús ha agradat el titul!!! je, je... de restaurant he!!!
Es que aquest cap de setmana he estat de boda, i no se si ús passa, però hem fa gràcia llegir les minutes, i veure que el nom d'un plat ocupa 3 línies, i després quan el veus dius, bé, potser no n'hi havia per tant... (espero que no ús passi amb el meu) I tampoc no ho dic per la boda, que va esta tot deliciós! I van posar sushi!!!! que tinc unes ganes de fer-ne... en fi, que ho dic pels restaurants en general... mira està de moda... un dia posaran... per un pa amb tomàquet: "torrada de blat, pintada a la tomaca de l'hort, i esculpida amb gotes d'oli de..." en fi, deixem-ho... m'ha fet gràcia, i per això el titul d'avui és una miqueta llarg... mira un petit homenatge...
 

La proposta d'avui, la vaig assaborir per primera vegada al Pastificio, un restaurant de pasta d'aquí a Tarragona, que de ben segur tothom coneix, de fet es una cadena de restaurants, i nosaltres hi solíem anar bastant... i dic, solíem, en passat, perquè últimament no sortim massa a menjar a fora, amb els dos petits, es una odissea! un plora, l'altre s'aixeca mil cops... en fi, que el restaurant el faig a casa, i per recordar aquell plat, i aquells menjars, ús l'he fet un pèl modificat, com ens agrada a nosaltres, bé, aquí el teniu.

INGREDIENTS per dos persones.

Jo faig un plat complet, m'agrada tant, que si no menjo res més per segon, doncs mes igual, per això no escatimo a l'hora de fer el plat, potser vosaltres, amb aquests ingredients, en teniu per quatre persones, com a un primer...
  • 1 albergínia
  • 2 tomàquets madurs d'amanida
  • paté d'olives negres
  • oli d'albahaca
  • taperes
  • 2 paquets (els compro al mercadona, i són individuals) de mozzarella de búfala




PREPARACIÓ:
  1. Tallem a rodanxes la albergínia, tomaca, i mozzarella, i reservem tot per separat.
  2. L' albergínia, la passem per la planxa, i un cop feta procedim a preparar el plat.
  3. Hem de elaborar una torre. Jo he començat per la tomaca, la mozzarella, a sobre d'aquesta, hi poso una cullerada de paté d'olives i l'escampo com si untés el pa..., després la albergínia, i torno a començar fins a acabar els ingredients.
  4. Finalment, per sobre decoro amb un grapat de taperes, sal i pebre si voleu, jo també he tirat sal maldon, i he deixat que caigués pel plat, queda molt decoratiu i quan ho menges, realça el gust de tot plegat, i per últim ho rego tot amb l'oli d'albaca que hi dona el toc definitiu!
  5. Ho he posat to a la nevera una mitja horeta, i me l'he cruspit! tot fresquet, té mil gustos! espero que ho proveu! bon profit!!!

Comentaris

  1. Té molt bona pinta aquesta torreta! I m'ha fet gràcia com l'expliques, això dels títols de tres línies... quina raó que tens! Però, segons com, fa gràcia, perquè el títol és més llarg que el plat, que segons com és una minúcia... la teva torreta no, que és grossa i ben bonica! T'ha quedat molt ben presentada. Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. je, je... si,me deixat portar pels tituls i he volgut imitar als restaurants...

      Elimina
  2. Trobo que te que estar favulós!! petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies, ja veuràs si el probes, el contrast de gustos resulta molt!

      Elimina
  3. Es un dels meus plats favorits ara l'estiu!!! L'albergina queda tan bé amb el tomaquet i la mozzarela. mmmmm....
    Petons.
    Susanna.

    ResponElimina
  4. mmmm boníssim!!!!! M'encanta!!! I el títol i les fotos espectaculars!!! Veig que últimament estàs a tope amb el bloc!!!! Què bé!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. je, je... mèrci, celebro que t'agradi! i si, abans de vacances, tinc un cuquet que no em deix parar de fer receptes i fotos d'aquestes! tinc una addicció! al bloc!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars