Brownie de xocolata amb nous

La veritat es que no es el primer cop que el faig, l'altra vegada, va volar abans de fer les fotos. Ara un tall, ara l'altre... el combinat de xocolata i nous, i això que quedi com a cruixent per fora que fins hi tot es trenca al tallar-ho, i tou per dins... mmmmmmmm! m'encanta, per això ara ho repeteixo, us ho ensenyo, el tallo a trossets i... ja no puc escriure massa més... se m'està fent la boca aigua!


Però què és un brownie?

El brownie que va néixer al 1896 a Estats Units, és un pa de pessic de xocolata amb nous, fruit d'un accident culinari, un error d'un cuiner que va oblidar posar llevat al pa de pessic de xocolata que estava elaborant, Així doncs, aquest pa de pessic cruixent per fora i tendre i sucós al seu interior, es va batejar amb el nom de brownie (marronet).
De totes maneres, actualment ja en trobem infinites versions en la seva recepta... i és serveix de moltes maneres... amb una bola de gelat de vainilla o... calent, amb xocolata fosa per sobre... en fi com vulgueu!
Jo ús presento un brownie tot sol! no necessito res més per menjar-me'l, perquè està... mmmmmmm!!!!!! en fi, aquí el teniu:


INGREDIENTS
  • 60gr de farina
  • 1 ou L
  • 70 gr mantega
  • 75 gr de sucre
  • 100 gr de xocolata Nestlé per fondre
  • 50 gr de nous
  • sal


PREPARACIÓ
  1. Tallem la xocolata a trossos i junt amb la mantega ho posem en un bol apte per microones, taparem amb film i ho posem a temperatura màxima un minut. Ho retirem i remenem, i anem fent fins que es fongui del tot.*
  2. En un altre bol, posem l'ou i el sucre, i els batem amb les barilles fins tenir-los ben mesclats.
  3. Ara afegim la mescla de la xocolata i la mantega, i un cop tot ben mesclat, posem la farina i continuem remenant.
  4. Que ho tenim tot amb una mescla homogènia, doncs, ja està, acabem de posar-hi les nous i amb l'espàtula remenem i llestos, a punt d'abocar-ho al motlle per anar al forn.
  5. El forn, l'haurem encès, i estarà a una temperatura d'uns 180º, on hi deixarem el brownie uns 20-25 minuts.
  6. Un cop fet, ho deixem reposar al motlle, i desemmotllem als 8 minuts.
  7. Apa, bon profit!
* Si voleu, també tenim l'opció de fer-ho al bany maria.


Comentaris

  1. INCREIBLE!

    La crosta i després la sensació que el pastís es desfà a la boca, el gust intens a xocolata... mmmm boníssim!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, si , si!!! no se si ja l'has provat però la teva descripció es molt real! mira, ja em ve de gust fer-ne una altra mossegada!!! m'has fet entrar gana! petons!!!

      Elimina
  2. Ostres, per esmorzar això ara mateix aniria molt bé.
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  3. De bloc en bloc he arribat al teu i per aqui em quedo, ja tens una seguidora mes!!

    Molt bo aquest brownie... amb una mica de gelat...ains, i jo a dieta!! Bon finde!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars