Galetes decorades+: Les Flors de Primavera...


La primavera porta flors, dites i calor. Si no la veus ets de color marro. (Carma)
Primavera arribada, ovella esquilada.(M. Teresa ÀLvaro Martí)
La primavera la sang altera! (Mati)

En fi, de dites populars se'n diuen moltes en cada estació de l'any, però a mi, la de la sang m'altera em va al pel! Com pot ser aquesta "febre galetera"! Està resultant una obsessió! I no és que en sàpiga molt, però m'encanta fer galetes, pintar-les... i MENJAR-LES!
Res doncs, la meva nova aportació... el tema floral 100x100! i les fotos 100x100 casolanes! ja es nota no? a la terrassa de casa, amb l'ajut de la imaginació i objectes casolans... mentre tots dormien la migdiada! En fi, espero que ús agradi!
A! La recepta de la massa, la de sempre... i la glassa igual! Bon profit!
 





Comentaris

  1. Hola! Sóc una aficionada a la cuina, i he anat a petar al teu bloc perquè el van recomanar pel 324, pot ser? Tens un bloc molt bonic! Encara no m'he atrevit a fer cap recepta, però quan ho faci ja t'avisaré a veure com m'ha anat, perquè tens algunes receptes que m'encantaria aprendré a fer, així que tard o d'hora la meva família farà de conillets d'índies com de costum... de moment t'afegeixo com a enllaç al meu bloc per anar fent memòria i anar-me'l mirant!
    Moltes felicitats per aquest bloc tan preciós!!!

    ResponElimina
  2. Hola! Moltes gràcies pel teu comentari! la veritat es que fa poquet que m'he endinsat al món dels blocs i m'ha fet molta il•lusió que et fixessis en el meu! I en cara me’n farà més si probes alguna de les receptes que vaig posant... en fi, no sóc cuinera, però m'encanta el món de la cuina, i vaig voler començar a escriure les receptes que vaig fent i que ens agraden a casa! Si, vaig publicar-lo al 324! volia donar-lo a conèixer i mira! així ens hem conegut! en fi, gràcies i ja em diràs! a! i per suposat s'accepten crítiques i noves aportacions!
    Mèrci, Gemma.

    ResponElimina
  3. hola Gemma!!! Mare meva,no sabia aquesta afició tant xula, preciosa i dolça que tens.... he al.lucinat, però quines galetes més magnifiques i estupendes!!! mmmmm.... deu saber greu menjar-les! ostres, kina passada,m'encanta.... ara no tenim temps pro d'aki uns mesets segur que m'hi posu i segueixo alguna de les teves receptes!!! espectacular!!! molts i molts ptns! segueix així!!!

    ResponElimina
  4. perdona ara no deus saber qui som! martina, bepet i marta

    ResponElimina
  5. Aquestes galetes son moníssimes!!!
    Susanna.

    ResponElimina
  6. Buscant una altra cosa per internet he trobat aquestes galetes per casualitat i m'han encantat! Són precioses, felicitats!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars