+ Galetes decorades: Tornem a l'escola...

Ahir, començava l'escola el meu fill gran, ja fa P4!!! com passa el temps! recordo la primera foto que li vaig fer, en el seu primer dia de l'escola bressol, i ara com diu ell, ja es el segon any que va a la dels grans!

 
Emocionat, va anar a dormir molt més aviat que de costum... el primer dia d'escola era un dia important li vam dir... després vam posar a dormir el més petit, que sempre li costa agafar el son, i finalment en un moment de tranquil·litat, vaig disposar-me a xafardejar els seus nous llibres... els tenim a casa per posar-hi el nom, ara ja no cal forrar-los, com quan jo anava a l'escola, que uns dies abans agafàvem un plàstic que s'enganxava de mala manera, o un que no era gens adhesiu, i l'enganxàvem amb cinta adhesiva... i ens passàvem una tarda amb la mare forrant els llibres, per preservar-los de totes les destrosses que podíem fer al llarg del curs, i a veure si així, la germana després els podia aprofitar...

 
Com canvia tot no? ara sóc jo la que preparo la bossa de l'escola, i els llibres... i m'encanta!
I potser per això, ahir a la tarda, em va entrar melancolia, i com que el meu petit encara no estrena un estoig nou, ni colors nous, perquè d'això ja se n'ocupa l'escola... i a mi, aquest punt era una de les coses que més m'agradava... doncs, mira, tenia ganes de fer galetes... i vaig pensar, i si estrenem llapissos nous?
 
 
Tot i que els volia fer de colorets, al final mi vaig repensar, i vaig fer els de tota la vida! els de color negre i groc... que tot i que potser no van quedar el bé que hagués volgut, doncs fan bastanta gràcia, i així jo també estreno material escolar per començar el meu nou curs!
 
I el motlle... el motlle invenció pròpia...
De fet, he retallat en un cartró la forma del llapis, i posant-lo a sobre la massa, l'he anat retallant amb un ganivet ben afilat. Una mica de feina si! però aquest cop, quan tot escrivint em posi el llapis a la boca (qui no ho ha fet alguna vegada això???) doncs, en aquesta ocasió me'l podré menjar de veritat!
 
 
Aaaaaa!!!
Per cert! ahir, el dia 12! jo vaig fer anyets!!! si, si 33 anyets!!! a veure si faig les fotos del mini pastisset que hem vaig auto-fer! unes estrelletes de Can Riera, una de les meves series preferides...
 
Petonets!!!

Comentaris

  1. Moltíssimes felictats per l'aniversari! i enhorabona per la originalitat de les galetes! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Gemma mooooltes FELICITATS! Ja estic dessitjan veure el teu pastís i a sobre amb estrelletes de Can Riera... Boníssimes! A mi m'encanta fer-me autoregals! ^^
    Els llapissos m'encanten! El que pasa que jo no donaria a l'abast en fer-ne, perquè sòc de les que es posa el llapis a la boca i aquests que estan tan bons, me'ls menjaria tots... i me'n quedaria sense! ^^
    Un petonet!

    ResponElimina
  3. oh, quina cucada de llapis! Deus ser l'enveja de les mares!!! M'encnten, de veritat. I per cert, felicitaaaatsss! ho has ben amagat, fins al final del post que no ens ho deixes caure... he he. Ja ens ensenyaràs aquest pastisset autofet! Petons

    ResponElimina
  4. quins llapis més originals, m'encanten!!

    ResponElimina
  5. Hola Gemma, me gusta tu cocina, tienes unos platos muy interesantes
    y los lapices muy original!!. Te sigo.
    Bss.

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats!!!! I quins llapissos!! Són una autèntica passada!!!!

    ResponElimina
  7. Una dulce vuelta al cole!!!Gema te he descubierto a traves de mi suegra que también es un artista en la cocina como tu, cucharadas de placer. A ti también te copiare recetas para poder hacerla en el poco tiempo libre que tengo, pero las tengo que hacer!! felicidades por este original blog!

    ResponElimina
  8. Ohhhh, ja veig que no sóc l'única que troba a faltar forrar llibres, estrenar un estoig i tot el que comportava començar el curs. Unes galetes moníssimes i segur que bones. Felicitats! 33 anys? Ah, també els trobo a faltar...
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  9. Quina monada de galetes!!!
    Jo no trobo a faltar ni el folrar llibres, ni comprar estoig i material nou... serà que faig de profe??? ;-D
    Felicitats pel 33.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
    Respostes
    1. je, je, doncs potser siiii! quina gràcia, no m'ho havia pensat mai a pensar com seria des de l'altra banda... en fi, de ben segur que si més no estàs ben entretinguda durant tota l'estona d'escola!
      Moltes gràcies i PTNS!

      Elimina
  10. Hola Gemma,
    Jo tampoc coneixia el teu bloc i gràcies al comentari que m'has deixat hi he arribat. T'afegeixo a la meva llista de lectures! M'han encantat aquestes galetones. Jo estic encara descobrint el món de les galetes i la veritat és que em té fascinada. Hi ha tantes possibilitats com es puguin imaginar. M'apunto la teva idea! Fins aviat i ens llegim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si, quan comences et crea adicció creu-me... i no es tant dificil com sembla... Gracies per la visita! i com tu dius, ens llegim!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars