Bombons freds d'ametlla i xocolata
Després de pastissos, galetes, gelats... aquest últims dies amb la baixada de la calor, i aquest aire fresquet, aiiiii!!!! m'ha fet pensar en els panellets, la tardor, el despertar-te un diumenge i fer-te una xocolata a la tassa...
Ahir donàvem un tomb per Reus, i ja hi havia gent amb bufanda!!! des del cotxe vaig pensar; que exagerats!!! però al baixar del cotxe, feia un aire més fred!!! vam donar un tomb, comprant i pensant en el que ens falta per tenir-ho tot per començar l'escola... vam fer encàrrecs, i vam pujar altre cop al cotxe per anar a dinar a casa...
Però amb el fred que feia, només podia pensar en una sopa ben calenta, passar la tarda junts i jugant amb la canalla...
Aaiiiiiiii!!!! com m'agrada aquest temps! ni calor ni fred! ideal!!!! i per això m'he inspirat en un nou postre...
Però amb el fred que feia, només podia pensar en una sopa ben calenta, passar la tarda junts i jugant amb la canalla...
Aaiiiiiiii!!!! com m'agrada aquest temps! ni calor ni fred! ideal!!!! i per això m'he inspirat en un nou postre...
En fi, que he fet un postre mooooooolllllttttttt!!!! bo, mesclant una mica de tot! una mica de fred i de calor... una mica de xocolata i ametlla... en fi, inspirant-me en els panellets... he fet un postre d'estiu... mmmmmmm! boníssim!!!!! en fi, aquí us deixo uns bombonets que de ben segur ús agradaran!!!
A per cert amb aquesta recepta participo a la Recepta del 15 dels Fogons de la Bordeta!!! per fiiiiiii!!
INGREDIENTS:
- 125 grs d'ametlla en pols
- 125 grs de sucre
- 1 clara d'ou
- 1 cullerada sopera d'anís
- 25 gr de xocolata fondant
- 1 terrina de xocolata nestle fondant.
PREPARACIÓ:
- Tallem la xocolata per fondre a trossos, la poso en un bol, tapo amb film, i la poso 1 minut al microones per fondre-la... vaig anar repetint la operació fins a tenir-la fosa... també es pot fer al bany maria... i potser es més ràpid...
- En un bol a banda, mesclem la ametlla i el sucre amb la clara d'ou.
- Un cop mesclat, afegim la xocolata fosa, i la cullerada d'anís (licor).
- Mesclem bé, i obtindrem una mescla homogenea, que podrem treballar amb les mans...
- Vaig fer boletes... de la mida d'un ou de guatlla, més o menys... i un cop fetes, les vaig submergir fins la meitat dins la xocolata fosa per fer fondant.
- Les deixo a la nevera o congelador, depèn de com els vulgueu de freds... i ja ús podeu llepar els dits!!!
- Desitjo que ús agradin!
Quina pinta més bona!!
ResponEliminagràcies!!!
Eliminajo també m'he fet xocolata calenta per esmorzar... i aqusts bombonets tenen molt bona pinta!
ResponEliminamoltes gràcies! avui faré un empatx de xocolata, la del matí amb pa torrat!!! mmmmm!!!! i a la tarda els bombons van que volen...!!!
EliminaSemblen castanyetes de xocolata, són moníssims i boníssims, no en tinc cap dubte!
ResponEliminasiii! el meu home quan els va veure em va dir el mateix, que semblaven castanyes! però molt dolces!
EliminaQuan els he vist m'han semblat castanyes. Segur que és començar a menjar i no parar...
ResponEliminaFeliç setembre,
Nani
Hola guapa! Tens un premi en el meu blog! Passa't a recollir-lo! :P
ResponEliminaPetons!
http://entrenuvolsdecoto.blogspot.com.es/
Moltes gràcies guapa!!! mèrci per pensar en mi! i felicitats per tu! te'l mereixes!
EliminaJo que sempre trobo els panellets un pèl empalagosos, així fresquets m'agraden més!
ResponEliminaA mi també m'agrada el temps de tardor, que de dia fa bo i de nit dorms tapadet. Però diuen que tornarà la calor!
petonets
Nyam nyammmm que bons! quina pinta mes irresistible ;) felicitats per la teva participació al repte i petonets!
ResponEliminaQué macos t'han quedat! ara mateix me'n menjaria un!!!!!o deu!!!
ResponEliminadeu, deu... que estan molt bons! gràcies!!!
EliminaSón una autèntica temptació!! Pensem el mateix, el temps de tardor m'encanta! No sabia que eres de Reus, com el Xavi!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar
Petons
Sandra
No de Reus no, visc a Tarragona... tot i que realment sóc de Sarral.
EliminaAquest cop ha estat un autèntic plaer participar, la xocolata em torna boja! PTNS!
Quina pintassa aquests bombons. Han d'estar de vici... :)
ResponEliminaMoltes gràcies per participar a la recepta del 15!
Petonets!
Marina.
Mèrci guapa!
EliminaETS LA MILLOR!!
ResponEliminaPenélope