Pastís de patata i verdures.

I continuem amb les verdures... Però aquest cop, farem un pastís de verdures!!! si, si!!! un pastís!!! un braç de gitano de verduretes!!!
Ideal per deixar-lo ben fresquet a la nevera, anar a la platja, piscina, tenir algun convidat... en fi, ideal per tot!! com ho venc heeeee!!??
La primera vegada que ho vaig menjar, va ser fer per la meva sogra, ara, ho vaig veure fa poc publicat en la revista Lecturas, i ja no podia aguantar més... l'he fet! el pròxim dia faré una presentació del mateix molt divertida!, però avui ja no em quedava més temps... aquí ho teniu!


INGREDIENTS, per unes 6 persones.
  • 2 pastanagues
  • 6 patates mitjanes
  • 1 pot de pèsols (uns 150 gr)
  • 150 gr de tonyina envasada
  • 100gr de mongeta rodona
  • 2 ous
  • 100 gr d'olives verdes
  • 6 cullerades de maionesa
  • 1 cullerada de mantega
  • 60 ml de llet
  • sal
  • pebre
  • cibulet

alguns ingredients...
PREPARACIÓ:
  1. Posem en una cassola amb aigua i un xic de sal, les patates sense pelar. Deixem bullint uns 30 minuts, les punxem, i si són toves, les retirem, les passem per aigua freda, i quan ja no cremin, les pelem i reservem.
  2. Ara les passarem pel passapurés, i les deixarem ben fines. I el preparat, el mesclarem amb la llet i la mantega. El trepitgem bé amb la forquilla, i el guardem a la nevera.
  3. Entretant, netegem i pelem les pastanagues, i trèiem les puntes a les mongetes. I les tallarem totes a trossets.
  4. Ho posarem a bullir amb aigua i sal i ho deixarem tot uns 10 minuts. Retirem i reservem.
  5. Escorrim els pèsols, i els posem en un bol.
  6. Bullim els dos ous duran uns 10 minuts, amb aigua salada, contant els minuts des de que arrenqui el bull. Un cop passats, els refresquem i pelem.
  7. Escorrem la tonyina, i les olives. I aquestes últimes les trossegem. I ara si, ho mesclem tot.
  8. Posem en el bol on teníem els pèsols, les olives, la tonyina, les pastanagues, les mongetes, i un dels ous trossejats.
  9. Afegim la maionesa i remenem.
  10. Ara per sobre un paper de forn, o un paper film, estenem la patata, fent una capa de 1 cm de gruix. I posarem a sobre la ensaladilla.
  11. Enroscarem la patata amb l'ajut del paper, retirant-lo al mateix temps, i deixarem el braç a la nevera unes 2 hores mínim.
  12. Finalment, l'ou restant, el tallarem a làmines i el posarem per sobre decorant el braç, juntament amb el cibulet, que tallarem ben petit.
  13. Espero que ús agradi! Bon profit!



Comentaris

  1. M'agraden molt els pures de patata així fresquets a l'estiu, i aquest a més té una presentació molt bufona!!
    Susanna.

    ResponElimina
  2. La presentació és molt bona! i és un plat d'estiu, fresc de la nevera. fer-lo pels més petits, per ells serà com obrir una capsa de sorpreses!

    ResponElimina
  3. Ja tens raó que és un pastís perfecte per deixar-se a la nevera i menjar-se'l al tornar de la platjeta!!! petons

    ResponElimina
  4. No l'he provat mai aquest pastís i te una pinta tant bona!!! T'ha quedat una presentació preciosa! Ho tindré que provar... petons

    ResponElimina
  5. Un pastel que tenia en el olvido. Has hecho bien en recordármelo.
    Saludos

    JUEGO DE SABORES

    ResponElimina
  6. Mira que quan arribes de la platja et ve de gust alguna cosa fresca i et trobes aquest pastis....
    Nani

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots els comentaris! t'anima a seguir endavant! a banda de la il·lusió que et fa llegir-los... i perdoneu sinó ús contesto a tots, es que les vacances... petonets!!!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars