Espaguetis a la carbonara
No sabia que fer de dinar... ja fa dies que tinc per la nevera bacon tallat a tires... i he pensat i si faig uns espaguetis a la carbonara? anirem a la piscina, vindrem i ja estarà el menjar llest!
I si, he agafat un dels meus llibres preferits, i he fet la recepta que ara ús diré, fil per randa!!!
Que quin llibre?
Doncs el del Ferran Adrià : La comida de la familia.
La única diferencia, amb la recepta original, ha estat la pasta, els meus espaguetis eren de blat de moro! Tot el conjunt: per llepar-se'n els dits!
INGREDIENTS per 2 persones.
- 120gr de bacon fumat
- 200ml de nata liquida per cuinar 35/MG
- 4 cullerades de parmesà ratllat
- 2 rovells d'ou
- 200gr d'espaguetis de blat de moro
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- sal, pebre i aigua
PREPARACIÓ:
- Daurem a la paella les tires de bacon, amb les dues cullerades d'oli.
- Afegim la nata, però en guardarem uns 20ml. Salpebrem, i ho deixem coure a foc suau uns 20 minuts.
- Entre tant, posem a bullir l'aigua amb sal, i afegim la pasta, que bullirà uns 7-8 minuts.
- La escorrem, i li afegim la crema de bacon.
- Agafem els rovells d'ou, i els xafem amb la forquilla, i els mesclem amb la nata que havíem reservat.
- Ho incorporem tot a la pasta, i remenem fins tenir-ho tot ben mesclat.
- Al servir els espaguetis, espolvoregem per sobre el parmesà i llestos.
- Bon profit!
M'encanta la carbonara i aquests spaguetti de blat de moro tenen una pinta estupenda!! ^^
ResponEliminaQuan no sé què cuinar faig espaguetis a la carbonara. Resulta un plat que agrada a tothom.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
Si pots treure la verificació de que no som robots t'ho agrairé i molt. Cada cop ho posen més difícil i resulta molt feixuc haver de repetir.
Mèrci, intentaré treure això de la verificació, tot i que no sabia ni que ho tenia posat... suposo que ho fa automàticament, però ja ho miraré!
EliminaPetonets!
Tot una delicia!! Que bo! Petons
ResponEliminaQue bona la pasta!! es que m'agrada de totes les maneres, i aquests spaguetti a la carbonara, tenen mol bona pinta!
ResponEliminaSusanna.