Llom de porc a la salsa de taronja.














Fa tant que no escric... nens, feina, casa... sense parar. Però tenia ganes de publicar alguna cosa de nou. I avui m'he decidit. Desitjo que ho gaudiu.
Bon profit!

  • lloms de porc
  • El suc d'unes 6 taronges
  • 3 cebes
  • 1/2 got de vi blanc, Oporto o Pedro Jiménez
  • 1 grapat de panses
  • oli d'oliva, pebre i sal.












  1. Salpebrem la peça del llom i la marquem a una cassola amb oli d'oliva verge. Ha de quedar dorada per tots els costats. Després la reservem.
  2. Tallem la ceba, a mi m'agrada a talls, no molt triturada, però com vulgueu. I l'afegim a la cassola i deixem que es vagi coent lentament. Quan la veiem transparent, incorporem les panses.
  3. Seguidament hi afegim la carn, i ho reguem amb el vi (o altre licor) i el suc de taronja.
  4. Taparem la cassola i deixarem que es vagi fent lentament a foc suau, 30 minuts segurs.
  5. Després ho deixeu refredar, el tallem a talls fins i ho reguem amb el suc i la ceba.




Comentaris

Entrades populars