divendres, 5 de desembre de 2014

Cupkakes de carbassa



♥ 200gr de farina
♥ 1'5 cullereta* de llevat químic (royal)
♥ 2 culleretes de canela en pols
♥ 2 ous L
♥ 200gr de sucre blanc
♥ 120 gr de mantega
♥ 180 gr de pure de carbassa
♥ 1/4 de cullereta* de jengibre ne pols
♥ 1/4 de cullereta* de clau en pols

* cullereta = 5gr

♥ 200gr de harina 
♥ 1'5 cucharilla * de levadura química (royal) 
♥ 2 cucharaditas de canela en polvo 
♥ 2 huevos L 
♥ 200gr de azúcar blanco 
♥ 120 gr de mantequilla 
♥ 180 gr de puré de calabaza 
♥ 1/4 de cucharita * de jengibre su pulso 
♥ 1/4 de cucharita * de llave en polvo

* Cucharilla = 5gr



Comencem fent el puré de carbassa, que s'haurà de refredar abans d'utilitzar-lo.
Agafem 190 gr de carbassa i la posem al forn (jo la he posat en un recipient de silicona i tapada amb paper d'alumini, perquè no es ressequi durant la cocció.
La courem amb el forn calent dalt i baix a 200gr uns 30 minuts.

Empezamos haciendo el puré de calabaza, que deberá enfriar antes de utilizarlo.
Cogemos 190 gr de calabaza y la ponemos en el horno (yo la he puesto en un recipiente de silicona y tapada con papel de aluminio, para que no se reseque durante la cocción.
La cocemos con el horno caliente arriba y abajo a 200gr unos 30 minutos.

Precalentem el forn a uns 170º dal i baix
Deixem tots els ingredients atemperant-se un moment.
I mentres tamisem la farina amb el llevat i les especies, i reservem.
En un bol, o directament a la batedora, mesclem el sucre amb la mantega, fins que la textura si gui cremosa.
Afegim els dos ous i continuem mesclant.
Afegim el puré de carbassa.
I un cop tenim la mescla homogènea, afegim la farina que ja tenim tamisada. Ho fem en tres parts, per integrar-ho bé.

Precalentamos el horno a unos 170 º arriba y abajo
Dejamos todos los ingredientes atemperandose un momento.
Y mientras tamizamos la harina con la levadura y las especias, y reservamos.
En un bol, o directamente en la batidora, mezclamos el azúcar con la mantequilla, hasta que la textura sea cremosa.
Añadimos los dos huevos y seguimos mezclando.
Añadimos el puré de calabaza.
Y una vez tenemos la mezcla homogénea, añadimos la harina que ya tenemos tamizada. Lo hacemos en tres partes, para integrar bien.

Omplirem ja les capsules de cupkakes fins una tercera part.
I posem al forn uns 20-22 minuts. Punxem abans per saber si ja estan cuits del tot. Si surt net, ja els tenim llestos.
Retirem la safata, i deixem uns 5 minuts. Després els treiem i deixem refredar.
Bon profit! estan espectaculars!!!

Llenaremos ya las cápsulas de los cupkakes hasta una tercera parte. 
Y ponemos en el horno unos 20-22 minutos. Pinchamos antes para saber _ ya están cocidos del todo. Si sale limpio, ya los tenemos listos. 
Retiramos la bandeja, y dejamos unos 5 minutos. Luego los sacamos y dejamos enfriar. 
Buen provecho! están espectaculares!





Per la crema: (recepta Alma Obregon)

♥ 120gr de formatge cremos com philadelphia
♥ 300gr de icing sugar
♥ 120gr de mantega a temperatura ambient
♥ 1 cullerada sopera de llet.

Para la crema: (receta Alma Obregon) 

♥ 120gr de queso cremoso como philadelphia 
♥ 300gr de icing sugar 
♥ 120gr de mantequilla a temperatura ambiente 
♥ 1 cucharada sopera de leche.



Per fer la crema mesclem la mantega i el sucre glas amb la batedora i afegim la cullerada de llet.
Un cop mesclat, posem el formatge, que ha de ser molt fred directe de la nevera.
Batim uns minuts més i llestos! a decorar i menjar!!!

Para hacer la crema mezclamos la mantequilla y el azúcar glas con la batidora y añadimos la cucharada de leche. 
Una vez mezclado, ponemos el queso, que debe ser muy frío directo de la nevera. 
Batimos unos minutos más y listo! decorar y comer!



1 comentari:

  1. t'han quedat molt macos! i segur que estan boníssims. petonets

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