A proposit del curs digital...

 
 
Ja sóc una "ratoncita" més! Bé, de fet, ja fa molt més que un més que en sóc... I direu que diu aquesta ara??? una ratoncita més???

M' explico... gràcies a la Montse de Entre Núvols de cotó, vaig descobrir un bloc anomenat el Osito con zapatos nuevos on la Mariola, fa un curs online de disseny gràfic.
A mi, m'ha enamorat!  llàstima que pel temps, i la feina no mi vaig poder dedicar tot el que jo volia... Però en fi... Que ja està fet, i he començat a aprendre a dissenyar les meves pròpies etiquetes... Enganxines, invitacions...
I direu perquè?
 
Doncs perquè sempre he sigut una enamorada del disseny... De petita sempre m'encantava l'assignatura de plàstica... crear amb les mans, pintar, dissenyar... Sempre m'ha agrada't, i aquest curs, en el fons, et permet tornar una mica a la infància, en aquelles classes de plàstica on fèiem volar la imaginació...

Com ja us deia, el curs m'ha encantat... es fàcil i còmode de seguir, la professora (Mariola) t'estimula la creativitat... t'explica com utilitzar un programa que a primer cop d'ull no sembla gens fàcil de funcionar... Et dona trucs... exemples... i sempre pots estar en contacte amb ella perquè tens un grup en facebook on la comunicació es plena en tot moment... tant amb ella com amb la resta del grup, en el meu cas, amb totes les "ratoncites".
En fi, en una de les activitats que vam fer, vam elaborar etiquetes, banderoles, banderetes d'aquelles que s'enganxen a les brotxetes...I finalment una etiqueta per les botelles... Per una festa, i jo, vaig aprofitar per fer unes etiquetes per la festa de l' anyet del bloc! Tranquils, encara queda temps... Però així ja vaig practicant...
I res, que ja no m'enrotllo més, i ús ensenyo el que vaig fer... Tot i que sempre pot millorar-se no està mal no?








I dibuixar!!! en el meu grup vam tocar el tema de Halloween, ja que ens trobarem al novembre... i mireu quin castell vaig fer...!!! a partir de dues línies, i amb l'ordenador... imaginació al poder i taxaaaaannnn!!!!


 
 
 
Gracies Mariola!

Comentaris

  1. Encara m'hi apuntaré! Doncs veig que a banda de les galetes decorades, ets tota una artista per ordinador!

    ResponElimina
  2. Me'n alegro que et vagi agradar el curs! Jo m'ho vaig passar molt bé! T'han quedat genials els dissenys!! M'encanteeen! Ara a creaaar, podràs fer festes temàtiques als teus fills amb tota la decoració de banderoles, toppers... hahahaha
    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, ara ja de tot... tot i que tinc que tornar a a ctivar el programa... que ja m'ha caducat! de totes maneres, mèrci, sense tu no hauria descobert el curs!! petonets!

      Elimina
  3. Gemma, si estàs feta una artistassa! I jo veient-ho passar. D'això n'hem de parlar!
    Nani

    ResponElimina
  4. Estás hecha una artista sin duda!

    Besos.

    ResponElimina
  5. Dons està molt bé! llàstima de la falta de temps, com sempre!
    Jo envejo la gent com tú que teniu aquesta vena artística i tanta gràcia fent disenys, dibuixos...prou q pateixo intentant fer unes fotos dignes! Sort en tinc de la companya de blog que m'hi ajuda!
    ptns!!

    ResponElimina
  6. Muchas gracias por tus palabras!!!!!! Un besote guapa <3 <3

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars