Brownie de Halloween de The Hummingbird Bakery...
Whole kitchen en su Propuesta Dulce para el mes de Octubre nos invita a preparar un clásico estadounidense Brownies
I que consti que jo sóc més de castanyada que de halloween... però mira, m'han sortit uns brownies posseits per l'ambient que últimament abunda tant!!! i es que en totes les botigues, mostradors, centres comercials... en tots, més que castanyeres, el que trobem són fantasmes, bruixetes... i suposo que a casa també han arribat.
De totes maneres, avui, tinc ja preparada la massa pels panellets! molts panellets! que veureu molt aviat!
Comencem...
INGREDIENTS:
Recepta de The Hummingbird Bakery
- 200 g de chocolate negro picado
- 175 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 325 g de azúcar blanquilla
- 130 g de harina
- 3 huevos
- 100 gr de nous trossejades
PREPARACIÓ:
- Escalfem el forn a 170ºC.
- Col·loquem la xocolata i la mantega en un bol refractari i el fonem al bany maría.
- Afegim el sucre i mesclem fins que estigui ben incorporat.
- Afegim la farina i mesclem bé. Incorporem els ous, i continuem mesclant, fins que la preparació estigui espessa i homogènea.
- Afegim els fruits secs que volguem, en el meu cas nous.
- Repartim la barreja en un motlle preparat i el posem al forn durant 30-35 minuts, o fins que la superfície s'esquerdi una mica però encara estigui tova per dins.
Bé, i finament, les aranyes i la teranyina...
Si, estàn fetes de lacassitos i glassa real i una mica d'imaginació... ús deixo la recepta de la glassa per fer memòria...
La GLASSA REAL...
- 250 gr de sucre glass
- 1 clara d'ou
- unes gotetes de l'essència desitjada (vainilla, llimona...)
- unes gotes de suc de llimona (2-3)
- colorants diversos... (jo els he utilitzat en gel)
PREPARACIÓ:
- En un bol posem la clara, i la batem una mica, veurem que és torna espumosa, però no a punt de neu ni molt menys!
- Acte seguit i anem afegint cullerades de sucre, i tornem a batre, quan la mescla sigui homogènia (tindrà aspecte de cola blanca) afegim tot el sucre restant i no parem de batre, fins que s'hagi mesclat del tot. L'aspecte? de pasta de dents, si n'agafem una cullerada no ens caurà de la cullera!
- Aquesta serà la textura per fer el delineat.
Muy chulos!
ResponEliminaBesos.
Jo també soc de castanyada, però això no treu que puguis fer uns brownies tan espectaculars com aquests.
ResponEliminaPtnts
Dolça
Gràcies! Dolça!
Eliminahe he he...!! Genial aquest brownie, és sorprenent el que dóna la creativitat a la cuina!! Bona idea!
ResponEliminaMèrci Marina!
EliminaUna cucada, encara que jo sóc de castanyades "forever". Per cert, ets de Tarragona? Si és així posa't en contacte per correu amb mí. Gràcies. Bona setmana,
ResponEliminaNani
Hola Nani, si que en sóc, ja t'enviaré correu! i mèrci!
EliminaJo també sóc de castanyada, però el meu cunyat que és americà estaria encantat si li fes aquests brownies!!!!
ResponEliminapetonets
je, je... doncs ja ho saps! petonets!
EliminaT'ha quedat molt original!! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies Cinta! petonets!
EliminaQuina chulada aquests brownies de Halloween! m'apunto la idea!
ResponEliminaje, je, mèrci!
EliminaSón maquíssims!
ResponEliminaMèrci!
EliminaGeniaal! M'encanta! I les fotos són xulíssimes!! ^^
ResponEliminaMoltes gràcies! Petonets!
Elimina