Brownie de xocolata amb nous
La veritat es que no es el
primer cop que el faig, l'altra vegada, va volar abans de fer les fotos. Ara un
tall, ara l'altre... el combinat de xocolata i nous, i això que quedi com a
cruixent per fora que fins hi tot es trenca al tallar-ho, i tou per dins...
mmmmmmmm! m'encanta, per això ara ho repeteixo, us ho ensenyo, el tallo a
trossets i... ja no puc escriure massa més... se m'està fent la boca aigua!
Però què és un brownie?
El brownie que va néixer al 1896 a Estats Units, és un pa de pessic de xocolata amb nous, fruit d'un accident culinari, un error d'un cuiner que va oblidar posar llevat al pa de pessic de xocolata que estava elaborant, Així doncs, aquest pa de pessic cruixent per fora i tendre i sucós al seu interior, es va batejar amb el nom de brownie (marronet).
De totes maneres, actualment ja en trobem infinites versions en la seva recepta... i és serveix de moltes maneres... amb una bola de gelat de vainilla o... calent, amb xocolata fosa per sobre... en fi com vulgueu!
Jo ús presento un brownie tot sol! no necessito res més per menjar-me'l, perquè està... mmmmmmm!!!!!! en fi, aquí el teniu:
INGREDIENTS
- 60gr de farina
- 1 ou L
- 70 gr mantega
- 75 gr de sucre
- 100 gr de xocolata Nestlé per fondre
- 50 gr de nous
- sal
PREPARACIÓ
- Tallem la xocolata a trossos i junt amb la mantega ho posem en un bol apte per microones, taparem amb film i ho posem a temperatura màxima un minut. Ho retirem i remenem, i anem fent fins que es fongui del tot.*
- En un altre bol, posem l'ou i el sucre, i els batem amb les barilles fins tenir-los ben mesclats.
- Ara afegim la mescla de la xocolata i la mantega, i un cop tot ben mesclat, posem la farina i continuem remenant.
- Que ho tenim tot amb una mescla homogènia, doncs, ja està, acabem de posar-hi les nous i amb l'espàtula remenem i llestos, a punt d'abocar-ho al motlle per anar al forn.
- El forn, l'haurem encès, i estarà a una temperatura d'uns 180º, on hi deixarem el brownie uns 20-25 minuts.
- Un cop fet, ho deixem reposar al motlle, i desemmotllem als 8 minuts.
- Apa, bon profit!
INCREIBLE!
ResponEliminaLa crosta i després la sensació que el pastís es desfà a la boca, el gust intens a xocolata... mmmm boníssim!!!!
si, si , si!!! no se si ja l'has provat però la teva descripció es molt real! mira, ja em ve de gust fer-ne una altra mossegada!!! m'has fet entrar gana! petons!!!
EliminaOstres, per esmorzar això ara mateix aniria molt bé.
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
si, si, per esmorzar, berenar, a meitat matí... je, je...
EliminaQué buena pinta tiene, está perfecto!
ResponEliminabsss
Gracias! besos!
EliminaDe bloc en bloc he arribat al teu i per aqui em quedo, ja tens una seguidora mes!!
ResponEliminaMolt bo aquest brownie... amb una mica de gelat...ains, i jo a dieta!! Bon finde!!
Moltes gràcies!
Elimina