Llom de porc a la salsa de taronja.
Fa tant que no escric... nens, feina, casa... sense parar. Però tenia ganes de publicar alguna cosa de nou. I avui m'he decidit. Desitjo que ho gaudiu.
Bon profit!
- 2 lloms de porc
- El suc d'unes 6 taronges
- 3 cebes
- 1/2 got de vi blanc, Oporto o Pedro Jiménez
- 1 grapat de panses
- oli d'oliva, pebre i sal.
- Salpebrem la peça del llom i la marquem a una cassola amb oli d'oliva verge. Ha de quedar dorada per tots els costats. Després la reservem.
- Tallem la ceba, a mi m'agrada a talls, no molt triturada, però com vulgueu. I l'afegim a la cassola i deixem que es vagi coent lentament. Quan la veiem transparent, incorporem les panses.
- Seguidament hi afegim la carn, i ho reguem amb el vi (o altre licor) i el suc de taronja.
- Taparem la cassola i deixarem que es vagi fent lentament a foc suau, 30 minuts segurs.
- Després ho deixeu refredar, el tallem a talls fins i ho reguem amb el suc i la ceba.
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada
♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!