Cuixa de corder al fornUna recepta ben fàcil, senzilla de fer, amb pocs ingredients però que té un resultat fantàstic! Tasteu-la, la carn queda molt tendra. 
En fi, avui no m'enrotllo molt, simplement us deixo amb un plat fantàstic! que aprofiti!

Una receta muy fácil, sencilla de hacer, con pocos ingredientes pero que tiene un resultado fantástico! Probad la, la carne queda muy tierna. 
En fin, hoy no me enrollo mucho, simplemente os dejo con un plato fantástico! que aproveche!

♥ una cuixa de cabrit de 1Kg 200 gr més o menys. (mercadona)
♥ 1kg de patates, o les que vulguem...
♥ alls
♥ vi blanc
♥ romaní
♥ sal i pebre

♥ una pierna de cabrito de 1Kg 200 gr más o menos. (mercadona) 
♥ 1kg de patatas, o las que queramos ... 
♥ ajos 
♥ vino blanco 
♥ romero 
♥ sal y pimienta

Tallem les patates a daus, com si féssim verdura. Daus grossos.
Les posem a la safata del forn, i salpebrem.
A sobre posarem la cuixa de corder, a la qual li haurem fet talls profunds per tots costats (com unes quadrícules...) I en els talls posem dents d'alls i romaní i sal i pebre.
Tirem un bon i generós raig d'oli per sobre i al forn a uns 200º. Deixem coure així uns 30', i passat aquest temps remullem tot amb la copa de vi i amb el propi liquid de la cocció. Deixem uns 20 minuts més o fins que veiem la carn llesta.
Boníssim!!! i la carn molt tendra!!!

Cortamos las patatas en dados, como si hiciéramos verdura. Dados grandes. 
Las ponemos en la bandeja del horno, y salpimentamos. 
Encima pondremos la pierna de cordero, a la que le habremos hecho cortes profundos por todos lados (como unas cuadrículas ...) Y en los cortes ponemos dientes de ajos y romero y sal y pimienta. 
Echamos un buen y generoso chorro de aceite por encima y al horno a unos 200 º. Dejamos cocer así unos 30 ', y pasado este tiempo rehogamos todo con la copa de vino y con el propio líquido de la cocción. Dejamos unos 20 minutos más o hasta que veamos la carne lista. 
Buenísimo! y la carne muy tierna!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars