tag:blogger.com,1999:blog-2168452184776879882.post7629084038270560167..comments2024-02-12T10:01:51.829+01:00Comments on Pel Plaer de Cuinar: Espardenya d'escalibada amb anxovesPel Plaer de Cuinarhttp://www.blogger.com/profile/12799061009463775986noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-2168452184776879882.post-70070605976774058512012-05-16T21:30:04.618+02:002012-05-16T21:30:04.618+02:00Tota la raó, jo obro el forn, els toco una mica am...Tota la raó, jo obro el forn, els toco una mica amb una cullera de fusta i quan veig que són tous els trec, però aleshores, no sé si ben bé és una escalivada, perquè no se'm crema la pell. L'última vegada hi vaig estar 45min-1h, així que com a mínim econòmicament i de temps és millor la teva opció! jejejeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2168452184776879882.post-56548813996400985542012-05-16T18:28:19.378+02:002012-05-16T18:28:19.378+02:00Lo del paper de plata m'ho avien dit, no ho he...Lo del paper de plata m'ho avien dit, no ho he provat perquè llavors no estic segura de quan de temps tinc que deixar-los al forn perquè estiguin ben cuits, com que no els veig... però ho provaré. Merci!Pel Plaer de Cuinarhttps://www.blogger.com/profile/12799061009463775986noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2168452184776879882.post-46742465798328774122012-05-16T10:09:44.645+02:002012-05-16T10:09:44.645+02:00Oi tant que s'hi val! Moltes gràcies per parti...Oi tant que s'hi val! Moltes gràcies per participar-hi, Gemma! La recepta fa una cara boníssima i m'ha recordat la meva àvia, que sempre deia jo, a aquestes torrades, els hi dic espardenyes! Un petonet, guapaClara Quins fogons!http://programaquinsfogons.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2168452184776879882.post-70084471276400895582012-05-16T09:15:08.491+02:002012-05-16T09:15:08.491+02:00mmm, em xifla l'escalivada. Jo la faig embolic...mmm, em xifla l'escalivada. Jo la faig embolicada amb paper de plata i un raig d'oli a dintre i al forn, però clar, aleshores no se'm crema cap pell... potser la teva manera és millor. Em van dir també de fer-ho amb el foc directe dels fogons, però encara no ho he provat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2168452184776879882.post-22355299308220837172012-05-16T08:55:24.060+02:002012-05-16T08:55:24.060+02:00Uf! Boníssim Gemma! Aquesta torradeta soluciona un...Uf! Boníssim Gemma! Aquesta torradeta soluciona un sopar qualsevol dia de la setmana, o un aperitiu de festa perquè no hi falta de res! A l'Arnau, potser com el Shin Chan, potser els acabarà agradant el pebrot amb aquesta delícia... moltíssimes gràcies per participar! A finals de mes penjarem totes les vostres receptes al bloc! I hi haurà guanyador/a que entrevistarem a la ràdio, ja us avisarem! PetonetTapa't de tapeshttps://www.blogger.com/profile/10806731718828615730noreply@blogger.com