dilluns, 17 de febrer de 2014

Carxofes al forn

Acostumada a casa els pares, que tenen estufa de llenya, la carn, la llonganissa, la ceba, el pebrot... tot té un altre gust, quan no es cuinat a les brases. Amb les carxofes em passava el mateix. A casa, només m'agraden a mi, i últimament no en feia mai. Ara, m'ha tornat a agafar la febre "carxofera" i per falta de brases, les he fetes al forn, i tinc que dir que estan per llepar-se'n als dits. 

Acostumbrada en casa de mis padres, que tienen estufa de leña, la carne, la langoniza, la cebolla, el pimiento ... todo tiene otro sabor, cuando no se cocina a las brasas. Con las alcachofas me pasaba lo mismo. En casa, sólo me gustan a mí, y últimamente no hacía nunca. Ahora, que me ha vuelto a coger la fiebre "alcachofa" y por falta de brasas, las he hecho al horno, y tengo que decir que están para chuparse los dedos.


divendres, 14 de febrer de 2014

Galetes decorades: Efecte pissarra per Sant Valenti ♥


Properament us publicaré la nova massa de galetes que utilitzo per fer galetes decorades. Encara es una mica menys ensucrada, i potser te una mica més de gust a mantega. De totes maneres es igual de senzilla a l'hora de fer.

Avui però em feia gràcia mostrar-vos unes proves que estic fent d'una manera diferent de decorar galetes. 
Bé, bé, potser encara no m'ha quedat, però es molt senzilla, ràpida, i fins hi tot els petits de la casa podran col·laborar i disfrutar molt fent-ho.

La nova moda, de galetes decorades són les que estan pintades amb efecte de pissarra. Vaig veure un tutorial de Viva la Tarta,  que com sempre m'enamora amb tot el que fa, i vaig voler fer-ne proves... 
Com que estem a Sant Valentí, he volgut donar més color rosa a l'invent... i fer-ho tot de la temàtica... així que si veieu les fotos una mica "ensucrades" era per ambientar-nos millor (je, je...)

Próximamente os publicaré la nueva masa de galletas que utilizo para hacer galletas decoradas. Aunque es un poco menos azucarada, y tal vez tiene un poco más de sabor a mantequilla. Es igual de sencilla a la hora de hacer.

Hoy sin embargo me hacía gracia mostraros unas pruebas que estoy haciendo. Consisten en una manera diferente de decorar las galletas.
Bien, bien, quizás todavía no me ha quedado, pero es muy sencilla, rápida, e incluso los pequeños de la casa podrán colaborar y disfrutar mucho haciéndolas.

La nueva moda, de galletas decoradas son las que están pintadas con efecto de pizarra. Vi un tutorial de Viva la Tarta,  que como siempre me enamora con todo lo que hace, y quise hacer pruebas ...
Como estamos en San valentín, he querido dar más color rosa al invento ... y hacerlo todo de la temática ... así que si veis las fotos un poco "azucaradas" era para ambientar mejor (je, je ...)


dilluns, 10 de febrer de 2014

Canelons - Creps de verdures.

Ja en fa de temps que vaig fer per primer cop aquesta recepta... la vaig veure a cuines de TV3 i la vaig trobar molt original, i fàcil de fer, a banda de nutritiva. 
Realment, jo faig molt quantitat del farcit, i el congelo ja preparat en paquets de 2 persones més o menys, i així en un dia que no tinc res, ho descongelo, i fer la crep-canaló es un moment! 
Us deixaré l'enllaç del programa de TV3 al final de la pàgina. Desitjo que us agradi!

Ya hace tiempo que hice por primera vez esta receta ... la vi en cocinas de TV3 y la encontré muy original, y fácil de hacer, además de nutritiva.
Realmente, yo realizo mucha cantidad del relleno, y lo congelo ya preparado en paquetes para 2 personas más o menos, y así en un día que no tengo nada que, lo descongelo, y hago la crepe-canalón. Es un momento!
Os dejaré el enlace del programa de TV3 al final de la página. Deseo que os guste!dijous, 6 de febrer de 2014

Pasta brick amb farcit de verduretes i llagostins.


Enlluernats no???
Si, vaig enganxar de fer la foto a l'hora en que ja em tocava el sol a tot el meu muntatje fotografic... de fet, un dia us n'haurè de parlar de com faig les fotos... faig tot un dispositiu... 
En fi, que ho teniem fet per dinar, i ho feia la foto, o fins la pròxima vegada que fés el plat, que serà pròxima... perquè va sortir molt bo! Però ja m'entendreu, no ho podia deixar de fotografiar.
Només espero que no us molesti molt la claror dels raig solars... 
Us deixo amb la recepta.

Deslumbrados no??? 
Si, hice la foto a la hora en que ya me daba el sol en todo mi montaje fotográfico ... de hecho, un día os debería hablar de cómo hago las fotos ... preparo todo un dispositivo ... 
En fin, que lo teníamos hecho el plato para comer, y o hacía la foto, o hasta la próxima vez que hiciera el plato, que será próxima ... porque salió muy bueno! Pero ya me entenderéis, no podía dejar de fotografiar. 
Sólo espero que no os moleste mucho la luz de los rayos solares en la fotografía ... 
Os dejo con la receta.


dilluns, 3 de febrer de 2014

Macarons de vainilla amb ganache de xocolata (recepta de Paco Torreblanca)


Fanàtica d'un nou programa de televisió... "Deja sitio para el postre" a casa i estem enganxats!! vam començar amb "Top Chef", a Antena 3, amb el Chicote... i un dia, el que anava de postres, apareix en Paco Torreblanca!!! i anuncia que farà un programa de postres... Mmmmmm!!! i ja l'estic seguint!!

En el segon programa crec, va elaborar macarons. I jo ja n'havia fet, però la recepta del merengue italià m'ha encantat. 
Jo en ocasions anteriors, havia utilitzat el Francès, que consisteix en mesclar directament el sucre amb les clares de l'ou per fer el merengue. Sense coure-les. 

També existeix el Suïs. Que consisteix en escalfar a bany maria les clares amb el sucre... i finalment l'italià. Que consisteix en fer un almíbar, que posteriorment afegirem a les clares a punt de neu. I que es el que jo he utilitzat.

M'encanta, per mi el resultat ha estat fantàstic, i els macarons els millors dels que he fet mai!
Cruixents per fora i esponjosos del mig.
A més que el assecat ha estat molt més ràpid que en d'altres ocasions. En fi, que fantàstic, i aquí us deixo la recepta!

Fanática de un nuevo programa de televisión ... "Deja sitio para el postre" en casa estamos enganchados! empezamos con "Top Chef" , en Antena 3 , con Chicote... y un día , en el que iba de postres , aparece Paco Torreblanca! y anuncia que hará un programa de postres ... Mmmmmm! Pues si, ya la estoy siguiendo!

En el segundo programa; creo , elaboró ​​macarons . Y yo ya había hecho, pero la receta del merengue italiano me ha encantado.
En ocasiones anteriores, había utilizado el Francés, que consiste en mezclar directamente el azúcar con las claras de huevo para hacer el merengue. Sin cocerlas.

También existe el Suizo. Que consiste en calentar a baño maría las claras con el azúcar... y finalmente el italiano. Que consiste en hacer un almíbar , que posteriormente añadiremos a las claras a punto de nieve. Y que es lo que yo he utilizado.

Me encanta, para mí el resultado ha sido fantástico, y los macarons los mejores de los que he hecho nunca!
Crujientes por fuera y esponjosos del medio.
Además de que el secado ha sido mucho más rápido que en otras ocasiones. En fin, que fantástico, y aquí os dejo la receta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...