dimarts, 4 de juny de 2013

Remenat d'alls tendre, gambes i espàrrecs.


Avui us proposo una recepta molt fàcil, amb pocs ingredients i molt resultona!
Normalment a casa, quan la fem, no la utilitzem x fer canapès... sinó que esdevé un primer o segon plat, i per suposat en mengem amb més quantitat. En aquest cas, això ja era el que restava de la primera menjada, i el vam posar el dia següent com ha aperitiu.
Les tartaletes les vam comprar ja elaborades, i de la farcit, us en parlo ara...
Hoy os propongo una receta muy fácil, con pocos ingredientes y muy resultona!
Normalmente en casa, cuando la hacemos no la utilizamos x hacer canapés ... sino que se convierte en un primer o segundo plato, y por supuesto lo comemos con más cantidad. En este caso, esto ya era lo que quedaba de la primera comida, y lo pusimos al día siguiente como aperitivo.
Las tartaletas las compramos ya realizadas, y del relleno, os hablo ahora ...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...