dilluns, 29 d’abril de 2013

Salsa de Maduixa

 
Vam comprar fa poc una caixa de maduixes d'un Kg. De fet, ja feia uns quants dies que en menjàvem  i suposo que passa a tothom, quan es el principi de temporada tots ens passariem el dia menjant-ne però quan ja en portem unes quantes, després ja costa acabar-les...
 
En fi, que ens venia família a casa a dinar, i vam pensar que seria un bon postre i ràpid de preparar.
A última hora, els convidats no van poder assistir i vaig pensar i ara que!? més maduixes per nosaltres sols???
 
Compramos hace poco una caja de fresas de un Kg.. De hecho, hacía ya varios días que comíamos en casa, pero supongo, que nos pasa a todos, cuando es el principio de temporada todos nos pasaríamos el día comiendo pero cuando ya llevamos unas cuantas, luego ya cuesta acabarlas ...
 
En fin, nos venía familia a casa a comer, y pensamos que sería un buen postre y rápido de preparar.
A última hora, los invitados no pudieron asistir y pensé y ¡¿ahora que!? más fresas para nosotros solos??dilluns, 22 d’abril de 2013

Unes mini roses per Sant Jordi! Bona diada!


Ja estem a sobre de la diada de Sant Jordi! quina casualitat, el meu sogre va néixer avui! Felicitats!!!
Fa un any, per tal ocasió, vaig realitzar una rosa de fondant, una de les meves primeres roses de fondant!
I com no, aquest any no podia ser menys...
Per si no ho sabeu, jo sóc de la Conca de Barberà, i a Montblanc, celebrem cada any aquesta llegenda... durant uns dos caps de setmana al voltant del dia 23, se celebra la Setmana medieval. Us deixo l'enllaç amb el programa per si us ve de gust! potser fins hi tot ens hi trobem!

Ya estamos en la fiesta de Sant Jordi! qué casualidad, mi suegro nació hoy! Felicidades!
Hace un año, para tal ocasión, realicé una rosa de fondant, una de mis primeras rosas de fondant!
Y como no, este año no podía ser menos ...
Por si no lo sabéis yo soy de la Conca de Barberá, y en Montblanc, celebramos cada año esta leyenda ... durante unos dos fines de semana alrededor del día 23, se celebra la Semana medieval. Os dejo el enlace con el programa por si os apetece! quizás incluso nos encontramos!
dimarts, 2 d’abril de 2013

Faves tendres saltejades amb pernil

 
Quin munt de dies no? Ni mona, ni galetes de pasqua ... I mira que tenia coses preparades! Sense anar més lluny tot de galetes ja enfornades a punt de decorar, conillets, pollets ... però per causes més urgents, no m'he pogut dedicar massa el bloc, ni a les receptes.
Tenia el petit al l'hospital per pneumònia. Per sort ara ja està, ja som a casa i ell està , que és el més important! en fi, que us deixo una recepta que ja tenia feta, i que encara va molt per aquests dies!
Petons a tots i desitjo que hagueu gaudit d'una bona Pasqua!
 
¿Qué montón de días no? ni mona, ni galletas de pascua ... y mira que tenía cosas preparadas, sin ir más lejos todo de galletas ya horneadas a punto de decorar, conejitos, pollitos ... Pero por causas más urgentes, no me he podido dedicar demasiado el blog, ni a las recetas.
Tenía el pequeño al hospital por neumonía. Ahora ya esta, ya estamos en casa y él está bien, que es lo más importante! En fin, que os dejo una receta que ya tenía hecha, y todavía va muy bien para estos días! Besos a todos y deseo que hayáis disfrutado de una buena pascua!
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...