dimecres, 20 de març de 2013

Un regal pels pares! i felicitats als Joseps!!!


L'any passat, amb el bloc molt Jovenet, feia una crema catalana com es tradició pel dia de Sant Josep. Dia en que a banda de ser el dia del pare, jo a casa tinc que felicitar a dos Josep, el meu pare, i el meu germà! Així doncs! Felicitats família!
Aquest any, la crema catalana la repetirem, no la vaig fer el dia de Sant Josep, però potser al cap de setmana, que ens reunirem per anar a beneir la palma amb els petits, i després dinarem tots plegats...
El año pasado, con el bloque muy jovencito, hacía una crema catalana como es tradición el día de San José. Día en que aparte de ser el día del padre, yo en casa tengo que felicitar a dos José, mi padre, y mi hermano! Así pues! Felicidades familia!

Este año, la crema catalana la repetiremos, no la hice el día de San José, pero quizás el fin de semana, que nos reuniremos para ir a bendecir la palma con los pequeños, y después comeremos todos juntos ...

Però a més de la crema, aquest any volia fer un regal als pares. Així que no m'he trencat molt el cap, i sense pensar-m'ho massa, he fet el que ja també podríem dir que es tradició... o almenys ho era quan era petita... Una corbata!
Tot i que per fer-la una mica més diferent, i tenint en compte que vull que tots l'estrenin ja, doncs aquesta es una corbata comestible.
I us duc el pas a pas  d'un dels models...

dimarts, 12 de març de 2013

Llom amb pernil i salsa de raïm


Podríem dir que això es una continuació del dinar de St. Esteve. No s'acabarà mai direu! però es que solament us vaig parlar dels aperitius, de les galetes que vaig elaborar per la família, del primer plat, que tot i que no us ho vaig dir, va ser la sopa de peix amb mandonguilles de gamba, i finalment avui us duc l'últim plat, que va constar de llom amb raïm i cebetes.
 
Aquest, al igual que la sopa, també el vaig extreure d'una revista de cuina de Lecturas. Tot i que en aquest cas hi vaig fer alguna modificació.
No us explico massa cosa més, aquests dies vaig de bòlit! Aquí teniu la recepta, espero que us agradi!
 

dimarts, 5 de març de 2013

Magret d'ànec amb ceba carmelitzada.

 
Avui una recepta dolça i salada al mateix temps!
M'explico, ceba caramelitzada!
Ja fa temps que tinc entre cella i cella de fer un Magret d'ànec que vaig comprar, que té una pinta estupenda, però que el tinc congelat esperant-me que em decideixi.
I el dia ja ha arribat!
Una sopa de pollastre d'entrada, i per segon Magret d'ànec amb ceba carmelitzada i patates xips.
Mmmmmm! no se us fa la boca aigua!
 

divendres, 1 de març de 2013

Sopa de peix amb mandonguilles de gambes.

Per fi!  ja puc dir que he acabat les obres al bloc!
Bé, acabar, acabar, crec que no s'acaba mai, sempre vaig veient coses a millorar, noves idees a posar en pràctica... Però, ara, el meu bloc, d'aquí a pocs dies, ja farà un anyet, i li volia fer estrenar una imatge nova.

Per tant, a banda de donar-vos les gràcies, als que meu deixat comentaris, per comentar si us agradaven els canvis o no, que anava realitzant... (això demostra que el bloc es viu, i m'encanta que participeu!) Doncs, tinc que donar també les gràcies a la Blanca del bloc: Personalizacion de Blogs.

Des de que vaig descobrir el seu bloc, estic totalment enganxada als seus tutorials! si teniu blogger, com a espai on teniu creat el bloc, ella, en el seu, explica molt detalladament, trucs i la forma adequada d'utilitzar-lo! hi ha mil coses que es poden fer i no sabia... i ella t'ho ensenya molt i molt bé. Us recomano que hi passeu.

Jo a més vaig comprar el curs que té, per editar el bloc. Sempre havia pensat de fer-lo fer,  a algú professional, però això d'aprendre'n tu mateixa, i anar fent-lo al teu gust, es genial! i ha mi, m'ha encantat la experiència.

I res, suposo que ja l'heu xafardejat una mica! sinó, us animo a que ho feu! a més, he posa't un espai nou, on podeu participar molt activament! convido a tothom, tingui bloc o no, a que si elaboreu alguna recepta de les del meu bloc, li feu fotos i la voleu exposar al públic, m'encantaria que enviéssiu les fotos, cometaris... i l'enllaç al vostre bloc si el teniu, per poder-la compartir amb tothom a través del meu. Sempre anima saber que algú fa alguna de les teves propostes, i si n'ha fet canvis, potser n'aprenc fins hi tot! Del tot més enriquidor vaja!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...