Remenat d'alls tendre, gambes i espàrrecs.


Avui us proposo una recepta molt fàcil, amb pocs ingredients i molt resultona!
Normalment a casa, quan la fem, no la utilitzem x fer canapès... sinó que esdevé un primer o segon plat, i per suposat en mengem amb més quantitat. En aquest cas, això ja era el que restava de la primera menjada, i el vam posar el dia següent com ha aperitiu.
Les tartaletes les vam comprar ja elaborades, i de la farcit, us en parlo ara...
Hoy os propongo una receta muy fácil, con pocos ingredientes y muy resultona!
Normalmente en casa, cuando la hacemos no la utilizamos x hacer canapés ... sino que se convierte en un primer o segundo plato, y por supuesto lo comemos con más cantidad. En este caso, esto ya era lo que quedaba de la primera comida, y lo pusimos al día siguiente como aperitivo.
Las tartaletas las compramos ya realizadas, y del relleno, os hablo ahora ...



 cues de gambes ja pelades i netes
 ☼ alls tendres tallats a la mesura d'uns 4cm
 ☼ espàrrecs tallats a la mateixa mesura (espàrrecs verds i dels prims!!!)
  oli, sal
  3 ous L
Realment aquesta vegada no us puc posar quantitats exactes. La veritat es que sempre ho faig a ull, i tot depèn de la quantitat de ingredients que tinc cada vegada, o del que us agradi més trobar en el remenat. Per exemple a mi m'encanten els espàrrecs, doncs ni poso més quantitat... Però si no us decidiu, doncs posem la mateixa quantitat de tot! però no pesant-ho, sinó a ull! M'explico; agafem un plat de postre, i posem gambes ja pelades (si voleu les cues de gamba congelades que podem comprar ja en bossa ), el mateix volum de alls tendres (jo molts cops també els tinc ja tallats i congelats), i finalment el mateix volum d'esparrecs, que ja tindrem també tallats i nets com en el cas dels alls tendres). Això si! jo els espàrrecs mai els utilitzo congelats. En aquest cas si que noto notablement la diferència de comprar-los i utilitzar-los directament a quan estan congelats.
  colas de gambas ya peladas y limpias
  ajos tiernos cortados a la medida de unos 4cm
  espárragos cortados a la misma medida (espárragos verdes y los delgados!)
  aceite, sal
  3 huevos L
Realmente esta vez no puedo poner cantidades exactas. La verdad es que siempre lo hago a ojo, y todo depende de la cantidad de ingredientes que tengo cada vez, o de lo que le guste más encontrar en el revuelto. Por ejemplo a mí me encantan los espárragos, entonces le pongo más cantidad ... Pero si no os decidís, entonces ponemos la misma cantidad de todo! pero no lo pesamos al hacerlo, sino a ojo! Me explico; tomamos un plato de postre, y ponemos gambas ya peladas (si queréis las colas de gamba congeladas que podemos comprar ya en bolsa), el mismo volumen de ajos tiernos (yo muchas veces también los tengo ya cortados y congelados), y finalmente el mismo volumen de espárragos, que ya tendremos también cortados y limpios como en el caso de los ajos tiernos). Eso si! yo los espárragos nunca los uso congelados. En este caso si que noto notablemente la diferencia de comprarlos y utilizarlos directamente cuando están congelados.



  1. Això ja es el més fàcil de tot!
  2. Un cop tenim els ingredients descongelats, en el cas de que els haguéssim utilitzat així, els posem en una paella on tindrem oli ja calent.
  3. Per ordre, tirarem els alls tendres i els espàrrecs, i els deixem uns 5 minuts.
  4. Començaran a agafar color, sense estar cuits del tot, i afegirem les gambes.
  5. Segurament en aquest punt, la paella sembla que s'hagi omplert d'aigua, sempre passa, normalment sempre en deixen anar una mica, però mantindrem el foc ben viu, i deixarem que s'evapori o la reabsorbeixin els propis ingredients.
  6. Posem sal i pebre (optatiu), i afegirem els ous.
  7. A mi, m'agrada l'ou ben cuit, tot i que en els remenats, hauríem de notar més cremositat i deixar l'ou una mica poc fet... a casa no ens agrada tant...
  8. Llavors, com que tampoc no vull una truita desfeta, el que fem es tirar l'ou senser a dins la paella a sobre els ingredients. I deiso coure... com si féssim un ou ferrat! quan veiem la clara que ja s'està fent... agafem una forquilla de fusta (ho dic per no fer malbé la paella!!!) i trenquem l'ou i rebentem el rovell. Ara, per molt que es coguin, ja no tindrem una truita, perquè l'ou s'ha cuit per separat. Ho remenem, i veurem que tindrem els dos colors (el blanc de la clara, i el taronja del rovell) junt amb tots els ingredients del remenat, que faran el plat un xic molt més atractiu visualment parlant.
  9. El gust... millor que ho probeu!!! Bon profit!!!

  1. Esto ya es lo más fácil de todo!
  2. Una vez que tenemos los ingredientes descongelados, en el caso de que los hubiéramos utilizado así, los ponemos en una sartén donde tendremos aceite ya caliente.
  3. Por orden, echaremos los ajos tiernos y los espárragos, y los dejamos unos 5 minutos.
  4. Comenzarán a tomar color, sin estar cocidos del todo, y añadiremos las gambas.
  5. Seguramente en este punto, la sartén parece que se haya llenado de agua, siempre pasa, normalmente siempre en sueltan un poco, pero mantendremos el fuego vivo, y dejaremos que se evapore o la reabsorban los propios ingredientes.
  6. Ponemos sal y pimienta (optativo), y añadiremos los huevos.
  7. A mí, me gusta el huevo cocido, aunque en los revueltos, deberíamos notar más cremosidad y dejar el huevo un poco menos hecho ... en casa no nos gusta tanto ...
  8. Entonces, como tampoco quiero una tortilla deshecha, lo que hacemos es tirar el huevo entero dentro de la sartén sobre los ingredientes. Y de los cocer ... como si hiciéramos un huevo frito! cuando vemos la clara que ya se está hecha ... cogemos un tenedor de madera (lo digo para no dañar la sartén!) y rompemos el huevo y reventamos la yema. Ahora, por mucho que se cuezan, ya no tendremos una tortilla, porque el huevo se ha cocido por separado. Lo mezclamos, y veremos que tendremos los dos colores (el blanco de la clara, y el naranja de la yema) junto con todos los ingredientes del revuelto, que harán el plato un poquito más atractivo visualmente hablando.
  9. El sabor ... mejor que lo probéis! Buen provecho!


Comentaris

  1. Genial aquesta idea d'aprofitar les restes i muntar uns canapès! encara que el remenat m'agrada tan que a casa serà difícil que en sobri!! hauré de fer directament aquestes mossegadetes ;)

    ResponElimina
  2. Son toda una delicia, ideales y súper buenos!!

    Besos.

    ResponElimina
  3. Una barreja 10, a mi m'encanta. I una presentació molt divertida!!!

    ResponElimina
  4. Quin remenat més bo... i com a aperitiu... m'encanta!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  5. Quina bona pinta!! *_*
    Molt maques les fotos

    ResponElimina
  6. Hola Gemma, sóc la Chus de mançanes i no pomes. També tinc una recepta de remenat d'espàrrecs amb alls tendres i gambes, als ous els afegeixo un raig petit de llet. Apart d'això, dir-te que m'agrada molt el teu blog i que tens un petit detall al meu si el vols visitar. Espero que t'agradi.
    http://mansanesinopomes.blogspot.com.es/2013/06/el-nostre-primer-premi.html

    ResponElimina
  7. Una proposta molt llaminera!
    Acabo de descobrir el teu blog i m'encanta: ja tens una nova seguidora!
    Petons :)

    ResponElimina
  8. Hola, espero que t'agradi el que t'he deixat al meu bloc.

    http://tastetsdebruixa.wordpress.com/2013/06/22/otro-otro-otro-premio/

    Núria

    ResponElimina
  9. Hola Gemma, sóc la Judit la teva cosina petita, només et volia dir que m'agrada molt el teu blog i tot em va molt bé, ja has vist el meu blog? Espero que el pròxim any portis aquells panellets tan bons. La adreça del meu blog és:

    juditmr2003.blogspot.com.es


    Porta als dos bitxos teus a casa algun dia que poguem tots, molts petons!!!!!!!!

    La cosineta


    Judit Xiangguo Martínez Rovira.

    ResponElimina
  10. Tu ho has dit, Gemma! Fàcils de fer i molt bones! Aperitius per Nadal al poder!

    ResponElimina
  11. Hola Gemma,
    De tant en tant passo pel blog i veig que nos has tornat a posar res des del juny. Desitjo que tot estigui bé. Venia a dir-te que estic preparant una trobada de blogaires a Tarragona el 22 de febrer. Ja ho posaré al blog aviat. Espero que puguis venir. Una bona entrada d'any Gemma,
    Nani

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars