Galetes decorades: Cotxe de policies! ♥ Pas a Pas

 
Ja en fa molts de dies que aquestes galetes van veure la llum, però fins avui no havia pogut preparar la entrada com cal!
Avui un cop més, va de galetes... i en aquesta ocasió amb un motiu molt especial! L'aniversari del meu Arnau! 5 anyets ja ha fet! Com passa el temps... però va! no em poso tendra, i vaig per feina...
A l'escola, l'Arnau que fa P4, a principi d'any per votacions, van decidir tot el grup de nens i nenes de quin tema volien que fos la seva classe. L'any passat la cosa anava d'animals, ells en proposaven uns quants, i dels que més sortien, entre tots feien votacions. L'any passat van ser la classe dels cangurs.
 
Ya hace muchos días que estas galletas vieron la luz, pero hasta hoy no había podido preparar la entrada como es debido!
Hoy una vez más, va de galletas ... y en esta ocasión con un motivo muy especial! El cumpleaños de mi Arnau! 5 añitos ya ha cumplido! Como pasa el tiempo ... pero! no me pongo tierna, y voy por trabajo ...
En la escuela, Arnau que está en el curso de P4, a principios de año, mediante votaciones, decidieron todo el grupo de niños y niñas de qué tema querían que fuera su clase. El año pasado la cosa iba de animales, ellos proponían unos cuantos, y los que más salían, entre todos hacían votaciones. El año pasado fueron la clase de los canguros.
 
 
I aquest any, que ja són una mica més grans, tocaven les professions. Suposo que el tema uniforme influeix, ja que van sortir molts oficis, cadascú deu dir el que veu a casa em suposo, però si hi ha uniformes pel mig, millor que millor... i en el cas de la seva classe, la professió escollida va se la de Policia! Sí, són la classe dels policies.
 
Durant l'any, han anat portant a classe objectes relacionats amb aquest ofici, i arrel d'aquest han anat aprenent valors, que vol dir un ofici...
 
En fi, que han estat molt motivats, i per l'aniversari de l'Arnau, a banda de dur coca i xocolata per celebrar-ho tots com de costum, doncs volia fer algun detallet més, i se'm va acudir de fer un cotxe de policia (més concretament dels mossos). Falta la sirena, si!, però no hi vaig caure fins al final...
 
 Vaig fer una galeta per a cada nen, per les professores i per les monitores del menjador, i no podeu imaginar com de content va arribar l'Arnau a casa, i això per a mi ja ho es tot!
 Així doncs, us deixo amb el pas a pas de la galeta, dedicada a tots el policies i sobretot els de P4A!!!
 
Y este año, que ya son un poco mayores, tocaban las profesiones. Supongo que el tema uniforme influye, `ya que salieron muchos oficios, cada uno debe decir lo que ve en casa me supongo, pero si hay uniformes de por medio, mejor que mejor ... y en el caso de su clase, la profesión escogida fue la de Policía! Sí, son la clase de los policías.

Durante el año, han ido llevando a clase objetos relacionados con este oficio, y raíz de este han ido aprendiendo valores, que quiere decir un oficio ...

En fin, que han estado muy motivados, y por el aniversario del Arnau, aparte de llevar coca y chocolate para celebrarlo todos como de costumbre, pues quería hacer algún detallito más, y se me ocurrió hacer un coche de policía (más concretamente de los mossos). Falta la sirena, si!, Pero no caí hasta el final ...

Hice una galleta para cada niño, para los profesores y para las monitoras del comedor, y no puede imaginar lo contento llegó Arnau en casa, y eso para mí ya lo es todo!
Así pues, os dejo con el paso a paso de la galleta, dedicada a todos los policías y sobre todo los de P4A!

Les galetes! Moltes galetes! 40 galetes!!! totes així de boniques!!! si voleu la recepta de la massa, cliqueu aquí!
Fondant per decorar (colors blanc, vermell i blau)
Colorant negre en gel.
Maizena o sucre glass
LLet condensada.
Glassa real de color blanc.

¡Las galletas! ¡muy buenas! ¡40 galletas como estas, así de bonitas! si queréis la receta de la masa, clicad aquí.
Fondant para decorar (de los colores: blanco, rojo y azul)
Colorante negro en gel.
Harina de maíz o azúcar glas.
Leche condensada.
Glasa real de color blanco.
 



La veritat es que el pas a pas crec que es molt gráfic, i sobren les paraules. Upppps!
M'he saltat el numero 9! nooooo! us explico trucs aquí...

Però tot i que no n'he fet fotos, us diré que el fondant el vaig enganxar a la galeta amb un pinzell humit amb llet condensada. Tot i que podeu fer-ho també amb aigua, o pegament comestible.
Per obtenir el fondant gris, mesclo el blanc amb un pessic de colorant gel negre. El posarem amb un escuradents, i no massa quantitat. Es millor anar afegint-lo fins obtenir el color desitjat.
Si noteu que el fondant se us enganxa als dits, podeu espolvorejar a sobre maicena o sucre glas. I us será molt més fácil modelar-lo.

La verdad es que el paso a paso creo que es muy gráfico, y sobran las palabras. Upppps!
Me he saltado el numero 9! nooooo! os cuento trucos aquí ...

♥Aunque no he hecho fotos, os diré que el fondant lo pegué a la galleta con un pincel húmedo con leche condensada. Aunque podéis hacerlo también con agua, o pegamento comestible.

Para obtener el fondant gris, mezclo el blanco con una pizca de colorante en gel negro. Lo pondremos con un palillo, y no demasiada cantidad. Es mejor ir añadiéndolo hasta obtener el color deseado.

Si notáis que el fondant se os pega a los dedos, podéis espolvorear por encima maicena o azúcar glas. Y os será más fácil el moldeado.



I ara, un cop tenim lles el fondant, acabem d'arrodonir la feina, omplint els buits amb glassa de color blanc. La vaig fer amb consistencia de delineat per marcar el contorn, i després vaig afegir una mica més d'aigua per fer-la més fluida i omplir els buits.
Deixarem unes 12h assecant i sense tocar i llestos!!!
A! i el P4-A que es el nom de la clase del meu petit, la vaig escriure amb retolador comestible.
 
♥ Y ahora, una vez tenemos listo el fondant, acabamos de terminar la faena, llenando los huecos con glasa de color blanco. La hice con consistencia de delineado para marcar el contorno, y luego añadir un poco más de agua para hacerla más fluida y llenar los huecos.
♥ Dejaremos unas 12h secando y sin tocar y listos!
♥ A! y el P4-A que es el nombre de la clase de mi pequeño, la escribí con rotulador comestible.



Que bonic no??  Aiiiiii!
Aquí en teniu un grapat més... 

¡¿Que bonito no?! Aiiiiiiii!
Aquí teneis a un grupito mas...


I aquí ja els veieu gairebé tots, apunt de posar a les bosses corresponents...
Y aquí ya los teneis casi todos, a punto de poner en las bolsas y etiquetar...

 
I ja empaquetats! les etiquetes també fetes per mi amb l'ajut d'un programa que em va genial PincMonkey... Desitjo que us agradin, tant com van agradar als petits policies! de P4A.
 
Y ya empaquetadas! las etiquetas también hechas por mí con la ayuda de un programa que me va genial PicMonkey ... Deseo que os gusten tanto como gustaron los pequeños policías! de P4A. 
 
 
Estoy enlazando este post de bizcocho de estrellas a la fiesta de enlaces del blog Personalización de Blogs
 

Comentaris

  1. Gemma quina monada de cotxes de policia!! M'encanten!! Els trobu maquíssims! Quin detall més bonic!! Normal que l'Arnau tornés tant feliç de l'escola!!
    Un petonàs!

    ResponElimina
  2. Son preciosas, una mónada!

    Besazo

    ResponElimina
  3. Molt xules les galetes!! i sobretot els canvis en el blog que no els havia vist encara.
    Ptns.
    Su.

    ResponElimina
  4. Quina feinada! però t'han quedat genials!!! petons

    ResponElimina
  5. Ostres Gemma, quina passada! El pas a pas és genial, i relament val més que mil paraules!
    Tens unes idees molt bones i les portes a terme molt bé!

    Felicitats pels 5 anys del teu petitó!
    Fins aviat!

    PD.T'he deixat un premi al meu blog, d'aquests que corren per la xarxa. Si et ve de gust segueixes el fil.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies Gemma! si que el recollire, tinc en ment una entrada posant un recull dels premis que m'heu anat donant ultimament... però falta temps, quan el reculli t'ho faig saber! Gràcies per pensar en mi!!!

      Elimina
    2. De res! Des de que he descobert el teu blog, he tornat a tenir ganes per fer galetes! I a més, m'has fet descobrir el picmonkey!! Una eina fabulosa!
      Fins ara jo feia servir Photovisi, però té algunes mancances i no té tantes aplicacions com el picmonkey.

      Fins aviat!!

      Elimina
  6. Gemma,
    M'encanten. Són una passada. Originals, molt originals.
    Feliç setmana,
    Nani

    ResponElimina
  7. Hola! que pasada de galletas! Mi hijo se volvería loco viendolas!!!
    Un beso

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars