Estrelles de Can Riera ♥ Pas a Pas.


Qui no sap a aquestes altures, quina es una de les meves series preferides! si. l'heu encertada! la Riera... i com no, ja no podia esperar més, avui us porto el prostre estrella, les estrelles de Can Riera.
Es un prostre que m'encanta, senzill, fàcil d'elaborar, i que original d'aquesta serie, tot i que ja el podem trobar comercialitzat en molts establiments.

Quien no sabe a estas alturas, cual es una de mis series favoritas! Sí, ¡lo habéis acertado! la Riera ... y como no, ya no podía esperar más, hoy os traigo el postre estrella, las estrellas de Can Riera.
Es un postre que me encanta, sencillo, fácil de elaborar, original de esta serie, aunque ya lo podemos encontrar comercializado en muchos establecimientos.

De fet, em sap greu perquè a les fotos, les meves estrelles, regulars, regulars de forma no han quedat. La veritat es que vaig utilitzar un tallador de galetes que tenia a casa, i es clar, la estrella va quedar preciosa, però al banyar-la amb la xocolata, com que el coc era tant tou... es va esmicolar una miqueta. Actualment ja tinc uns motlles de silicona individuals encarregats, així espero que al fornejar, estrella per estrella individualment, això ja no em passarà.

Però aquí us deixo el pas a pas de les estrelles, que estan de vici!

En realidad, lo siento porque en las fotos, mis estrellas, regulares, regulares de forma no han quedado. La verdad es que utilicé un cortador de galletas que tenía en casa, y claro, la estrella quedó preciosa, pero al pintarla con el chocolate, como el bizcocho era tan blando ... se desmenuzó un poquito. Actualmente ya tengo unos moldes de silicona individuales encargados, así que espero que al hornear, estrella por estrella individualmente, esto ya no me ocurra en el futuro...
Pero aquí os dejo el paso a paso de las estrellas, que estan de vicio!



En primer lloc com sempre, fem la llista de la compra...
En primer lugar como siempre, hacemos la lista de la compra ...
 
 
 
Per a 20 estrelles (7 cm de diàmetre): Para 20 estrellas (7 cm de diámetro):
  • 250 g de xocolata fondant, cobertura  (de chocolate negro fondant, cobertura)
  • 4 ous (huevos)
  • 180 g de farina (harina)
  • 180 g de mantega (mantequilla)
  • 180 g de sucre (azucar)
  • 15 g de llevat Royal (levadura Royal)
Per fer la cobertura: (Para hacer la cobertura)
  • 400 g de xocolata negra fondant, cobertura (de chocolate negro fondant, cobertura)
  • 100 g de sucre glacé (de azúcar glas)
  • 50 g de cacau en pols (cacao en polvo)
  • 50 g de coco ratllat (coco rallado)
  • 150 ml d'aigua (de agua) 
 
Desfeu la xocolata al bany maria. Afegiu-hi la mantega i remeneu-ho bé. Però si ho voleu fer més ràpid, una altra manera es fer-ho al microones. En aquest cas, ull amb el temps! que no se us cremi!. Us aconsello posar la xocolata i la mantega juntes, i tapades dins el bol amb paper film. Jo ho vaig posar a la tª més alta i uns 30 segons, i així vaig anar fent uns 2-3 cops fins que ho vaig veure tot desfet...
 
Deshacer el chocolate al baño maría. Añadir la mantequilla y mezclar bien. Pero si lo queréis hacer más rápido, otra manera es hacerlo en el microondas. En este caso, ojo con el tiempo! que no se os queme!. Os aconsejo poner el chocolate y la mantequilla juntas, y tapadas en el bol con papel film. Yo lo puse en la t ª más alta y unos 30 segundos, y así fui haciendo unos 2-3 veces hasta que lo vi todo deshecho ... 
 
En un bol a banda, treballeu el sucre amb els rovells d’ou. Ha de quedar molt ben barrejat.
 
En un bol aparte, trabajar el azúcar con las yemas de huevo. Debe quedar muy bien mezclado.
 
Després, afegiu-hi la xocolata desfeta juntament amb la mantega. Ha de quedar una massa ben uniforme. A poc a poc, hi posarem la farina i el llevat tamisats. Afegiu-hi les clares a punt de neu i barregeu-ho de sota a sobre.
 
Después, añadir el chocolate junto con la mantequilla. Debe quedar una masa bien uniforme. Poco a poco, pondremos la harina y la levadura tamizadas. Añadir las claras a punto de nieve y mezclar de abajo a encima. 
 
Jo en aquest punt, com que encara no tenia motlles d'estrelles individuals, vaig utilitzar un motlle de pastís rodo.
Poseu la pasta en el motlle que tindrem untat amb mantega i farina prèviament. I ho coeu al forn mitjà uns 30 minuts (per saber si està cuit, el  podem punxar amb un escuradents. Si surt sec, ja el podrem treure).
 
En este punto, yo, como todavía no tenía moldes de estrellas individuales, utilicé un molde de pastel redondo.
Ponemos la pasta en el molde que tendremos untado con mantequilla y harina previamente. Y cocer al horno medio unos 30 minutos (para saber si está cocido, lo podemos pinchar con un palillo. Si sale seco, ya lo podremos sacar).
  



 
I un cop cuit, el deixarem refredar a temperatura ambient uns 30 minuts, i ens disposarem a tallar les estrelles amb el tallador de galetes si es el cas... Si vosaltres ja tenieu motlles individuals d'estrelles, doncs res. Deixem refredar, desmotllem i a pintar-les amb xocolata.

Y una vez cocido, lo dejaremos enfriar a temperatura ambiente unos 30 minutos, y nos dispondremos a cortar las estrellas con el cortador de galletas si tambien es vuestro caso ... Si ustedes ya teníais moldes individuales de estrellas, pues nada. Dejamos enfriar, desmoldamos y ha pintarlas con chocolate.
  
 
Finalment, per fer la cobertura, desfeu la xocolata fondant al bany maria o al microones com hem fet abans. Un cop desfeta, hi afegirem l’aigua i ho remenarem bé.
En la recepta original per la cobertura, ens demana sucre glas també, però en l'elaboració, no he trobat a cap lloc que l' utilitzessin. Jo al final en vaig utilitzar la meitat del que diuen. I he de dir que va donar un aspecte a la xocolata més llustrós. Però això com vulgueu! De totes maneres, si el poseu, el teniu que mesclar amb la l'aigua que afegirem després a la xocolata un cop aquesta estigui fosa.
 
Para hacer la cobertura: Deshacer el chocolate fondant al baño maría. Una vez deshecha, añadir el agua y remover bien.En la receta original para la cobertura, nos pide azúcar glas también, pero en la elaboración, no he encontrado en ningún lugar que se utilice. Yo al final utilicé la mitad de lo que dicen. Y debo decir que dio un aspecto al chocolate más lustroso. Pero esto, como queráis! De todas formas, si lo queremos poner, lo tenéis que mezclar con la el agua que añadiremos después al chocolate una vez que éste se haya fundido.

Cobrirem per ultim les estrelles amb la xocolata i les deixarem refredar. Per la presentació, jo el cacao no el vaig utilitzar, perquè a casa molt fans no sóm! Però podeu deixar algunes estrelles només amb la cobertura de xocolata, altres amb cacau en pols espolsat per sobre, i altres amb coco ratllat.

Cubrir las estrellas con el chocolate y dejar enfriar. Dejar algunas estrellas sólo con la cobertura de chocolate, otros con cacao en polvo espolvoreado por encima, y otros con coco rallado...


Estoy enlazando este post de bizcocho de estrellas a la fiesta de enlaces del blog Personalización de Blogs

Comentaris

  1. què en vas fer de les sobres? és pecat llençar res!! segur que van quedar boníssimes

    ResponElimina
    Respostes
    1. siiii! en un tuper i a la panxa després del cafè! estava de bici!!! Petonets!

      Elimina
  2. bbff!!! Tenen una pinta deliciosa Gemma!!! Quines ganes m'han entrat de menjar-me'n unaaa!! ^^
    Petons!

    ResponElimina
  3. Quina bona pinta tenen les estrelles de can riera, sabia que tard hora sortirien a la llum!!!

    ResponElimina
  4. Hola Gemma! Després de rebre el teu comentari al meu blog he vingut a visitar-te i m'agradat moltíssim el teu blog i el que fas, així que em quedo per seguir-te. Petons! Anna

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies per la visita! serà tot un plaer tenir-te per aquí! Petonets!

      Elimina
  5. Hola Gemma!!!!
    Muchísimas gracias por la visita! :)
    Pues si te ha gustado la receta de hoy la de mañana igual te gusta todavía más!
    Me encanta la iniciativa de poner las recetas en las dos lenguas, así podemos entenderlo todos!! :)
    Me quedo en tu blog y así compartiremos muchas muchas recetas!!!!
    Un besote!!!!

    ResponElimina
  6. Ai que bones aquestes estrelles.... algu me n'havia parlat... probaré de fer-les... queden molt bé per portar de convidat!!
    Gràcies guapa!!

    ResponElimina
  7. Que bones!! No sabia quins ingredients portava, però les intentaré! T'han quedat molt xules, eh? Petons!

    ResponElimina
  8. Ara que ha plegat el xef ja està bé que entre nosaltres ens anem passant les receptes :-)

    Tenen una pinta maquíssima. Miraré a veure si trobo motlles de silicona en forma d'estrella i les provaré de fer!
    I amb les sobres, cup-cakes!!!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  9. Qué ben explicat, moltes gràcies per compartir!!! Una abraçada.

    ResponElimina
  10. Apa Gemma! No m'estranya que sigui el teu postre preferit! Jo no en deixaria ni una!

    Per cert, el meu blog també és bilingüe. Enhorabona, el teu m'agrada molt!


    Molts petonets

    ResponElimina
  11. Quines estrelles més maques i bones Gemma!!!

    Per cert, si vols al meu blog t'esperen uns quants regals... ^^ m'agrada molt el teu, és fantàstic!! Així que si vols, allà t'esperen... ;)

    Petonets!

    ResponElimina
  12. Que buenas te han quedado y que antojo tengo!!

    Un beso.

    ResponElimina
  13. Deliciosas tus estrellas de chocolate!! te felicito por el paso a paso
    te a quedado estupendo.
    Besos

    ResponElimina
  14. Gemma, quan va sortir el llibre les vaig i et puc dir que vaig triomfar. Realment són superbones!
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

♥ Tot i que no sempre tinc temps, i en ocasions no puc contestar els missatges, m'encanta que em visitis i sobretot que em deixis un comentari! això em demostra que el bloc es viu!
Gràcies per passar per aquí, i per les teves opinions... entre tots aprenem. I aquesta es una de les finalitats del meu bloc, aprendre i donar a conèixer.
Petonets! i torna aviat!!!

Entrades populars