dissabte, 29 de desembre de 2012

Bones Festes! Galetes de Nadal!!!

 Molt Bones Festes!!!
 
Si, ja se que ja ha passat Nadal, St. Esteve... i que les felicitacions arriben una mica tard... però encara queden moltes coses per celebrar, el fi d'any, els Reis (el meu home fa anyets el dia de Reis), l'any que iniciarem, que desitjo que ens dugui molta salut, alegria, feina, "dinerets" (perquè no dir-ho), i nous projectes a tots els nivells...
  
 
En fi, jo us en mostro un ja... aquest Nadal m'han fet un altre encàrrec de galetetes... tenia que tenir motius Nadalencs, com no?!
Vaig pensar en fer unes galetetes en forma dels cristalls de la neu... però amb un toc daurat, per donar-hi una mica de majestuositat, i fer-los més festius, d'acord amb aquesta època de l'any!

 
En una capça? no, volia que les galetes es veiessin, i vaig pensar amb un d'aquells pots de vidre amb tanca, tant d'abans i tant d'ara, i tant bonics a l'hora.

 
I res, tot adornat amb un bon llaç, i una etiqueteta de les meves, i aquí ho teniu... desitjo que us agradi!  I que tots els vostres somnis es facin realitat en l'any en que entrem...
 
 
Per cert! faig encàrrecs personalitzats de galetes decorades! si us animeu a fer un regal molt especial ja ho sabeu!!!

divendres, 21 de desembre de 2012

Un follet de sucre...

Tot va començar un dia, en que ve el meu germanet i em demana un brownie amb alguna cosa especial, per algú molt especial per a ell... i començo a pensar...
Que podia fer? la petició era un brownie de xocolata amb nous, i que d'alguna manera, amb aquest es podes donar un missatge a la Laura (la persona especial de la que us parlo...)
En fi, i si fem alguna cosa relacionada amb el fred, amb l'hivern, amb la màgia dels regals... Un follet???
I si, jo que ja fa temps que vull intentar fer figuretes de fondant, doncs ja em veieu fent un follet...
De fet, n'estic força orgullosa... potser les orelles, un xic desproporcionades...
Però, i qui ho sap? algú ha vist mai un follet?
Doncs res, us presento al meu i aquest regal especial...
 
Aquí en teniu un pas a pas...

Com podeu anar observant, començo modelant un tros de fondant de color blanc, el tenyeixo dels colors que utilitzaré i començo a donar forma...
Per enganxar una peça amb l'altra, m'ajudo d'un pinzell amb llet concentrada (molt poca quantitat).
I per donar consistència al cos, poso un escuradents a l'interior perquè no es deformi...
  I un cop vestit... ben tapadet... vaig enroscar amb un trosset de la bufanda el missatge que hauria de dur el brownie... un full on posava que el regal per l'aniversari de la Laura, era un viatge a Andorra per dos! je, je...
 
 En fi, que per molts anys Laura!!! petonets de la famili!!! i aquí teniu com va quedar tot plegat...

  Estoy enlazando esta entrada a la fiesta de enlaces del blog Personalización de Blogs

diumenge, 9 de desembre de 2012

Cigrons amb llagostins

Una de les meves series preferides... La Riera de TV3. Una serie curta (dura uns 20 minuts), que em permet desconnectar una estona... que transcórrer en un restaurant la major part del temps, i sobretot a la cuina i es que ha mi, m'agraden molt els fogons!

 
En fi, que des de que la miro, ho trobareu una tonteria, però quan dino un dia de cada dia, sense que sigui festa, ni res... un dia com un altre... doncs ara bec el vi amb copa... com si estigues al restaurant...

Sí, fa riure no? però no us passa que per no embrutar tant, per les presses, sembla que les copes o la vaixella bona... solament les tenim que posar els dies de festa, o quan tenim convidats...

Jo fins ara era així... però d'un dia per l'altre, vaig dir-me; i per què? No vaig de restaurant cada dia, no tinc mil luxes a la meva vida, però perquè no em munto els dinars a casa com si estigues en un restaurant, i així gaudeixo de l'àpat una mica més... (perquè veure el vi en copa, fa que sembla que sigui més bo, no?!!!)

Doncs, si, i així ho vaig fer... les estovalles i tovallons de roba, ja no... això si que hem donaria feina...
Però la copa, que no falti, i de tant en tant, la vaixella bona, i la coberteria bona tampoc!
 
En fi, després de tot el rotllo, us presento el menú d'avui! una cassola de cigrons amb llagostins, extreta del llibre de La Riera!

 
INGREDIENTS per unes 4-5 persones
  • 600gr de cigrons
  • 12-15 llagostins
  • 1 ceba
  • 4 tomaquets madurs
Per fer la picada
  • 2 grans d'all
  • 30gr d'ametlles torrades
  • uns brins de safrà
  • julivert, sal pebre oli i sal.
PREPARACIÓ:
  1. En el meu cas, pel que fa als cigrons, van ser congelats del mercadona... Que els bulls uns 5 minuts i estan boníssims per fer qualsevol plat... però si seguim l'opció més correcta, i la del llibre, farem: Posarem en remull els cigrons en aigua tèbia, unes 12hores abans de coure'ls. Els escorrem, netegem i els posem al foc en una olla amb aigua bullent. Procurant no interrompre l'ebullició, els deixaríem a foc viu unes 2 hores tapats.
  2. En una cassola al foc amb oli, sofregim la ceba tallada fina, i quan es comenci a daurar, afegim els tomàquets, ratllats. Deixem coure uns 10 minuts.
  3. Afegim un got del suc de la cocció dels cigrons.
  4. Afegim una picada feta amb el morter, amb les ametlles torrades i pelades, els grans d'all pelats, sal, safrà i una mica de julivert.
  5. Afegim els cigrons prèviament bullits, ho salpebrem i posem també els llagostins que haurem passat abans un moment per la paella.
  6. Ho deixarem coure tot junt uns 5 minuts més i llestos!
  7. A menjar de restaurant!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...